עם סימפיזיוליזיס פעיל ביותר אז מנסה לעשות את המינימום,
ובנוסף שריטה מהבית של להכין רק בשישי בצהריים הכל..
בדרך כלל מבשלת בקטנה- אורז,דגים,גריסי פנינה, רוטב שעועית, חומוס, לפעמים עוף בתנור או מרק עוף ואולי עוד דבר או שניים..
אבל שישי האחרון לא היה לי שום כוח והכל יצא דוחה...
אז יורד לי האסימון שאני צריכה להעביר את הבישולים לחמישי ולעשות את זה בנחת.. כי בשישי תמיד לחוץ ולכן יוצא לי מגעיל..
אבל לא ברור לי איך עושים את זה טכנית.. מבשלים ואז הכל בקופסאות ואז מעבירים לפני שבת לתבניות ומחממים לסעודת של הערב ובבוקר גם מעבירים לתבניות?
או שמלכתילה מבשלות ושמות בתבניות שאפשר לחמם בהם?
אני מרגישה שכדי לשבור את השריטה אני צריכה לדעת איך עושים את זה.. אני רגילה לבשל לפני שבת ואז ישר להעביר לפלטה את מה שלסעודה, וחלק פשוט נשאר בחוץ עד הסעודה ומוגש בטמפרטורת החדר..
קצת חפרתי אבל מקווה שהצלחתי להסביר מה קשה לי..
צריכה להבין מה מה הסדר פעולות..
ובנוסף שריטה מהבית של להכין רק בשישי בצהריים הכל..
בדרך כלל מבשלת בקטנה- אורז,דגים,גריסי פנינה, רוטב שעועית, חומוס, לפעמים עוף בתנור או מרק עוף ואולי עוד דבר או שניים..
אבל שישי האחרון לא היה לי שום כוח והכל יצא דוחה...
אז יורד לי האסימון שאני צריכה להעביר את הבישולים לחמישי ולעשות את זה בנחת.. כי בשישי תמיד לחוץ ולכן יוצא לי מגעיל..
אבל לא ברור לי איך עושים את זה טכנית.. מבשלים ואז הכל בקופסאות ואז מעבירים לפני שבת לתבניות ומחממים לסעודת של הערב ובבוקר גם מעבירים לתבניות?
או שמלכתילה מבשלות ושמות בתבניות שאפשר לחמם בהם?
אני מרגישה שכדי לשבור את השריטה אני צריכה לדעת איך עושים את זה.. אני רגילה לבשל לפני שבת ואז ישר להעביר לפלטה את מה שלסעודה, וחלק פשוט נשאר בחוץ עד הסעודה ומוגש בטמפרטורת החדר..
קצת חפרתי אבל מקווה שהצלחתי להסביר מה קשה לי..
צריכה להבין מה מה הסדר פעולות..