י"ז באייר תשפ"ב 16:45
קיבלנו את זה מתנה ואני לא יודעת מה לעשות עם זה
י"ז באייר תשפ"ב 17:59
או כרעיים עם תוספת
י"ז באייר תשפ"ב 22:05

מקצר תהליכים ושומר על עסיסיות העוף.

בגדול, מתחילה את בישול העוף על הגז וכשמתרכך מעבירה לצליה בגריל בתנור.

יוצא מושלם

י"ז באייר תשפ"ב 23:15


י"ח באייר תשפ"ב 10:57
ואחכ להכניס לאפיה ארוכה בתנור
אז זה חוסך העברת כלים
י"ח באייר תשפ"ב 11:01
אז כנראה שהתשובה בגוף השאלה
י"ח באייר תשפ"ב 13:16
זה עם מכסה?
אם כן אז הרבה יותר שימושי

כל סוגי העוף והבשר, עם רוב סוגי התוספות
אפשר לטגן בהתחלה על הגז מה שצריך טיגון ואז להעביר לתנור לאפיה ארוכה.

לדוג'
מטגנת חלקי עוף עם תבלינים, מוסיפה בצל לטיגון, ואז מוסיפה ירקות ועוד תיבול ומעבירה לתנור עם מכסה

טיגון של חלקי בשר לבישול ארוך עם בצל ותבלינים כנ"ל, מוסיפה מים ולתנור מכוסה בחום בינוני כמה שעות טובות, אפשר להוסיף ירקות לשעה האחרונה

אפשר לטגן עוף וקוביות גזר, ואז להוסיף אורז ומים כמו לבישול אורז, מכוסה בתנור, ויוצא אורז עם עוף מושלם

בכל המתכונים אפשר לוותר על הטיגון וישר להכניס לתנור בחום גבוה ואז להוריד קצת את החום
י"ח באייר תשפ"ב 16:06



אם אני זוכרת נכון, זה מה שיש לנו.

תודה, עשית לי קצת סדר
י"ח באייר תשפ"ב 17:20
כ"ב באייר תשפ"ב 21:16

אולי יעניין אותך