מקווה שיש פה כמה יצורים חיים לענות עליה בהקדם.
לפני זמן מה עצרה אותי מישהי ברחוב. אשה כבת 35, ממושקפת שמש, שיער צבוע אסוף. פריטי לבוש שחורים (סתם כי נכנסתי לקטע שהיא מינימום מרגלת והחלטתי לזכור את זה
)ביקשה לעשות שיחה. זה תמיד מרגיש לי עניין קצת מלחיץ, לתת למישו זר את המכשיר הזה שבעידננו, כל החיים שלנו נמצאים בתוכו בערך. הסתכלתי עליה ניסיתי לשנייה לחשוב אם לתת או לא וראיתי שיש לה את הטלפון שלה ביד, היא מיד הוסיפה "אני מחכה לבעל מקצוע שהבריז לי ומסנן אותי, אני רוצה לנסות להתקשר אליו ממספר אחר.." שאלתי אותה אם היא גרה באזור והיא ענתה שלא. כך שזה לא ממש הניח את דעתי או עזר לי להוריד את החשש, מה גם שזה די מוזר לחכות לבעל מקצוע באמצע רחוב. אמנם זה היה ליד כמה חנויות וגם מבנה אחד נטוש, שאולי יכל להיות קשור אליה והיא רוצה לשפץ.. אבל עדיין תמוה. בשבריר שנייה שהספקתי לחשוב על כל זה, החלטתי גם לתת לה. היא חייגה, התרחקה מטר שמעתי אותה אומרת "הלו" ואז חזרה אלי ואמרה "טוב, הוא סינן אותי". בטון לא מדי עצבני או מבואס. אמרתי לה איך הוא ידע שזאת את? אז היא ענתה " אני מהבוקר מנסה להשיג אותו". והצביעה על כסאות שהיו מחוץ לאיזו מספרה, "יושבת פה ומחכה לו.."
לסיכומו של סיפור, יצאתי בתחושה לא נוחה ולא רגועה כי זה לא היה נשמע הדבר הכי אמין עלי אדמות. סיטואציה קצת משונה.
המשכתי הלאה ומרחוק עוד הסתכלתי אם היא שם, היה נראה שכן..
ניסיתי לבדוק בגוגל של מי המספר וזה הראה לי שהוא שייך לחברה של מתכות ונפחות בדיר אל- אסד. אבל גם הופיע במסעדת בשרים בכרמיאל.
מה שמטריד אותי כרגע,
זה העניין של שיחות פישינג וכל מיני הונאות טלפוניות. (ואם ארחיק לכת אז גם התקנת תוכנות זדוניות או אנא-עארף).
האם יש דרך כלשהי שהשיחה הזו עלולה להזיק או לפגוע בי?
או שאני סתם בסרטים?
תודה לעונים. בין המגיבים יוגרלו קמעות הגנה מאשפוז פסיכיאטרי .

תגובה נפלאה