פעילה בפורומים המקבילים, קפצתי בשביל שאלה / התייעצות 🙂
כנראה ש״אין לי את זה״ בתחום הזה של שידוכים. כל הרעיונות וכל ההצעות שהצעתי אי פעם התבררו כמאד לא שייכים. כשחברים נפגשו ״בזכותי״, זה אף פעם לא החזיק מעבר לפגישה בודדה. בעקבות לחוסר ההצלחה הזה, בשנתיים-שלוש האחרונות סוג של ירדתי מזה לגמרי בתחושה שאם אני לא מוכשרת בזה, אז אני לא מוכשרת בזה וזהו.
אבל עכשיו שוב עלו לי בכל זאת כמה רעיונות של הצעות שידוכים עבור אנשים שאני מכירה. (ליתר דיוק, לא באמת ״עלו לי״ לבד. ניסיתי לחשוב עם עצמי האם אני אולי מכירה מישהו/י בשבילם). אבל אני תוהה אם זה בכלל שייך לנסות עוד פעם. לא מדובר באנשים שמאד קרובים אלי וזה לא שאני מרגישה מאד חזק שזה יכול להיות ״זה״. (לא מרגישה מאידך שההצעה מופרכת, כן? לגמרי יכולה לחשוב על נקודות השקה מסוימות ביניהם).
בעיקר אני חוששת להעיק על האנשים היקרים האלה ושזאת תהיה עוד הצעה לא רלוונטית בשבילם, שרק עלולה לגרום להם להשקיע מזמנם ומכוחם ״סתם״ (בהנחה שאני באמת לא מוכשרת בזה).
ומאידך, אולי-אולי הפעם סוף סוף עליתי על משהו בעל פוטנציאל?
(ההצעות שחשבתי עליהן עכשיו הן עבור מכרים בני 35-45 אם זה משנה משהו. אבל זאת תהייה כללית שיש לי גם לגבי מקרים אחרים וקבוצות גיל אחרות).
חשבתי שאולי לכם תהיו תובנות בשבילי. מה הייתם מעדיפים שמשהי כמוני תעשה? לנסות להציע? או לא להטריח אתכם אם הצעה שאני לא מאד ״בטוחה״ לגביה?

גישה נכונה