זה קצת ארוך אז מראש הכי תודה בעולם למי שתקרא את זה. אני באמת כבר כמה ימים בוכה.
יש לי ב"ה תינוק בן 4 חודשים... מאז שנולד אחרי שבוע התחיל לו ממש גירוי בטוסיק, תפרחת חיתולים...
מפה לשם, רופאה המליצה לי על אינטיול. בשלב מסוים גם כשהיה ממש קשוח המליצה לשלב בייבי אגיסטן ואינטיול לסירוגין.
אחרי שהכל עבר, ניסיתי לחזןר למשחות יותר עדינות ורגילות וכל פעם שהוא לא קיבל אינטיול התחיל גירוי. כששמתי אינטיול הכל עבר. אבל יןתר מ12 שעות ללא אינטיול ועם משחות אחרות - מיד אדום ופצעים קשוחים.
התיעצתי על זה עם 2 רופאות ילדים ןרופא עור בכיר שאמרו שאין בעיה שאינטיול תהיה המשחה הקבועה כמה שצריך
מפה לשם כבר 3 וחצי חודשים שאני שמה לו קבוע אינוטיול וגיליתי לאחרונה שזה ממש מסוכן. קראתי שמלא אמהות כתבו שהרופאים שלהם והרוקחים אמרו שזה רק לשימוש של עד שבוע ורק פעמיים ביום...
אתמול הלגתי לעוד רופאת עור שאמרה לי שזה נכון וצריך להשתמש גג פעמיים ביום ורשמה לו משחה אחרת, צינוקד, אבל שוב... כשהוא יןם שלם לא מקבל אינטיול יש מלא פצעים. כשמקבל אינטיול הכל נרגע
גרמתי לתינוק שלי אשכרה להתמכר למשחה הזאת, שמסתבר שעשיתי דבר מסןכן ושמתי לו אותה הרהה יןתר מדי זמן ויותר משי פעמים ביום... ועכשיו הוא פיתח תלות... אני אמא פעם ראשונה ואני פשוט בוכה מזה שגרמתי לן את זה ושגיליתי שזו משחה מסוכנת...
ושהיא מכילה זפת!!!!!
איך זה יתכן שרופאים מסוימים אומרים להשתמש במשחה בלי שום הגבלה ואחרים אןמרים שלא????
ומסתבר שבתופעות לוואי שבתרופה גם כתוב להגביל שימוש... מרגישה אמא מזעזעת שפשוט פגעה בבן שלה ולא מספיק בדקה.
אני לא מבינה איך אני אצא מהלופ הזה של האינוטיול. ניסיתי הכל
לא משתמשיפ במגבונים
רק שוטפים טוסיק
מייבשים
זמן בלי חיתול
קניתי אץ כל המשחות שיש בעולם, באחריות
הילד לא יכול בלי אינטיול
אוף... רק רציתי לפרוק אני מניחה
יש פה עוד מישהי במצב כזה? או שאני האמא הסתומה היחידה שעשתה את זה לבן שלה?