כבר כמה חודשים, מאז שהתינוק הקטן נולד השינה שלה פשוט גרועה.....
כבר כתבתי על זה פה פעם..
רק שלאחרונה זה ממש מחמיר.
מתקשה מאוד מאוד להרדם בתחילת הלילה.
אם אנחנו לא שוכבים לידה קמה כל רגע... מרגיש שהיא מפחדת להשאר לבד במיטה או מפחדת מהלישון ולכן קמה כל דקה (ואנחנו מחזירים למיטה...). ברמה שטקס שינה ב19:30 אבל היא תרדם רק כשאנחנו הולכים לישון (סביב 00:00) או קרוב לזה (לא לפני 22:30)
אם אנחנו שוכבים לידה, זה עוזר אבל לא מאוד... נרדמת סביב 21:30, כאמור לשכב לידה איזה שעה שעה וחצי (!)
יש לה אח מתוק יותר גדול (עוד מעט 4) איתה בחדר.
הוא מדבר לעצמו עד שנרדם, מדבר גם איתה, אוהבים לעשות שטויות ביחד.. אם לא נגיע מידי פעם להיות קצת שוטרים הם מסוגלים להוציא את כל המשחקים ולשחק עד אור הבוקר....
אבל בגלל שהם אוהבים לשחק ולא רוצים לישון, ובשילוב עם שאנחנו צריכים להיות שם לצידה, העסק תופס עוד יותר מימד של "שוטרים וגנבים" וכל הערב (שעה וחצי עד שנרדמת) יש מלחמה על "תהיו בשקט", "לא לדבר", "עכשיו הולכים לישון".
זה גומר לי את כל טיפת הערב שנותרה לי לעשות בה משהו....
ועד שנרדמת...
התינוקת מתעוררת.....
ואז... בשעה 1 בלילה הילדונת קמה שוב....
בבכי...
באה אילנו למיטה.
כבר שחררנו, שתישן איתנו, העיקר שתישן.
הבעיה היא שלוקח קח לה שעות להרדם! אתמול היתה ערה איזה שעה,אולי יותר, מתהפכת מצד לצד (מעיפה את הרגליים שלה על כולנו- אני בעלי והתינוקת שוב ושוב🤦♀️), עיניים פקוחות לרווחה,
עד שבסוף אמרנו לה שתלך למיטה שלה כי היא כל הזמן זזה....אי אפשר היה לישון... מסכנה... ואז התחילה לבכות... כמובן נשארה איתנו במיטה ואז סוף סוף נרדמה.
ובבוקר?
קמה מכל פיפס, מתייצבת ברגע שמישהו מתעורר.
ובמעון?
מסתבר שלרוב ישנה חצי שעה (כולם ישנים שעה וחצי כן?), לפעמים ישנה קצת יותר, לפעמים בכלל לא ישנה!!!
בקיצור
רחמיי ממש על הילדונת!!
נתקלתן במשהו דומה? מה עושים?

)