ובהתחלה למדתי להכין פסטה חביתה חזה עוף המבורגר.
אחרי שנה למדתי לבשל תפו"א בטטה קטניות.
אחרי 3 שנים קניתי בלנדר ולמדתי להכין מרק ירקות (וחשבתי שקוראים לו מיקסר, ולקח זמן להבין למה יש בסופר מקל עם סכינים בקצה)
בסגר השלישי מתוך השעמום קניתי מיקסר וכוס מדידה ולמדתי להכין קרפ צרפתי ואחרי כמה חודשים התקדמתי לעוגה ולאחרונה הכנתי סלומון בתנור.
והשאלה: האם המקרה שלי מייצג למעשה תופעה של גברים שעוברים לגור לבד ומאוד לאט ולאורך זמן לומדים לבשל?
עין טובה. המתכון לחיים מאושרים
כנסו לכרטיס אישי שלי ותראו את המבחר שלי מהפורום