וואי...
מצער... ממש צובט את הלב... מותר לך לבכות
ותדע... שזה הרגשות שחיות כי מאכילים אותן משום מה (אני יודעת שיש סיבה אבל צריך לראות אותה מהשורש ואז להבין למה לבטל אותה).
והאמת זה- שאתה אהוב מאוד.
אף אחד לא בוחר את המסלול שלו, את הנסיונות שהוא יעבור... את המציאות שלו
אתה לא עשית כלום, אתה הכי מקסים וצדיק וטוב שיכול להיות עכשיו, באמת. אתה בן של מלך יהלום נדיר וקורן אור רק קצת ליכלוך מכסה לך עכשיו את העיניים. זה נשמע מסע ארוך עד שהן ישטפו ויבריקו אבל זה יקרה מהר יותר ממה שאתה חושב.
יש בך כל כך הרבה טוב והוא יגבור על הכל.
כל מה שקורה לך ומה שאתה עובר- אף פעם אל תשפוט את עצמך, זה לא פייר...! כמו שאתה מרגיש עכשיו זה הכי בסדר תן לזה מקום. רק תנסה להיות טוב יותר.
תקשיב לעצמך... מה הלב שלך אומר? מה אתה צריך? מה אתה רוצה?
תחייך אפילו רק פיזית. אתה לא תהיה מושלם, אין מה לפחד... אתה תשאר בן אדם, שטועה, שעושה דברים טובים אבל גם נופל, שנתקל בקשיים אבל גם מרים את העיניים לשמיים.
זה רק אתה מול בורא עולם, השאר זה דברים שאין להם קיום משל עצמם.
אם אתה מדמיין את הרגע שנבראת, עכשיו אתה נולד, ותיזכר בטוהר, תצליח למחוק את ההגדרות על עצמך שצברת... לבטל אותן. להיות יותר אתה.
לקבל את המציאות הלא ברורה, להכיל... תהיה בטוח שזה ייסורים של אהבה ותנסה לחפש את השם גם בתוך הקושי הוא משחק איתנו מחבואים מכסה לנו את העיניים אבל הוא ממש נמצא ומחזיק אותנו.
אין מניעות באמת, תן ללב שלך להתמלא שמחה מעצם היותך, מהחסד האינסופי שה' מכלכל בו את כולנו... לא משנה מי אתה או מה יש לך... לא משנה מה חושבים עליך... לא משנה איפה אתה נמצא לא משנה מה היכולות שלך
טוב אני כבר מדברת יותר מדי את כל הדברים האלה אני מנסה להגיד לעצמי לא שאני באמת חיה ככה לצערי
רק מנסה להאמין בזה כי זה מרגיש הכי אמיתי
סליחה אם אמרתי משהו לא רגיש..
ה' יתן לך כוחות צדיק! הרבה הזדהות. תן לעצמך חיבוק בשמי(: תעלה ותצליח בע"ה!!!
ה' יזכה אותך להרגיש אושר כל החיים!!! ולתת אותו לאחרים בשפע

יהיה טוב, סבלנות... זה ישתלם! "הזורעים בדמעה ברנה יקצורו".
שבוע טוב..💐💐💐💐💐