מלא זמן לא התראנו😅
ימי הפייסבוק זוללים כל רגע פנוי עד שהפורום הזה קצת נשכח לו.. הפורום הזה שאני בו כבר מעל עשור!!! כן כן.. . בכינוי כזה או אחר (נביעה..), בין הריונות, לידות, מליון עיצות..
בקיצור!
על מה אני כאן היום?
הקטן שלי בן שנה ושלוש בה, מי שלא יודעת אני אמא לשמונה ב"ה, בת 37.5, כבר מהשביעי הודעתי שזה האחרון.. לעת עתה.. וכל פעם אני שוכחת את על הקושי (כל הקושי!!! ויש מלא!!) ורואה תינוקות קטנים וליבי נרעד בקרבי... וואו איך הדבר הזה מתוק לחלוטין ואיך אני רוצה להיות שוב פעם שותפה בבריאה! להרגיש איך אני בורא בנאדם, מאין ליש! פלא פלאים. ולא תגידו שמשעמם לי כן.. פיווו ב"ה אשכרה 24/7 בלי הפסקה אני במשרה מלאה מלאה מלאה+++... כל שניה מישהו כאן צריך אותי, (ב"ה..), והם בהחלט מאתגרים, וכביסות שלא נגמרות, בישולים, שוב שבת, שוב סוגיות חינוכיות של מתבגרים בינוניים וקטנים כל אחד מה במדוייק בעבורו... וזוגיות, ומציאת עצמי, וכו וכו לא חסר.
אז!
אני עכשיו עם התקן.. לא הורמונלי. ומה נסגר איתי מה קורה איתי למה בא לי עוד ילד!!!! ואיך זה😆😆😆
ואיך שכחתי את כל ההצהרות.. וכל הכאב והיסורים והתפרים והגודש והדליות והבחילות והכבדות והשפשפות והסכנות והסיכונים.... לילות בלי שינה עם תינוק פצפון, (תינוק פצפון! בריאה חדשה! שם חדש! נשמה חדשה!) וואו בנאדם.. תהי בריאה😅
אז זהו, רק קפצתי לכתוב לכן..
אשמח לשמוע מכן, חברות למקלדת, על הבנות חיזוקים, הכלות, בעיקר מנשים שילדו מאוחר.. עם ילדים.. איך אתן...
ובכללי, כיף להגיד שלום🤗🥂
האור שבלב

אני כל הזמן חושבת על זה...
הרי זו לא תהיה לידה...

)
מדברים