לעשות שיעורי בית
על:
לימודים מקצועיים אבל טובים ששווה להשקיע בהם, להתקשר לפדיקורסטיות ולשאול איפה למדו כמה שיותר המלצות זה ייתן לך יותר כיוון למקום לימודים איכותי ובטוח.
לברר היצע וביקוש באזור שלך לגבי לק. מה המחירים שלוקחים.
מתחילים ממחירים נמוך-סביר, אחרי זמן שאת צוברת ניסיון מול לקוחות ובעבודה הטכנית תעלי מחירים.
ביטחון! להקיף את עצמך באנשים שנותנים לך ביטחון ועמוד שדרה במה שאת עושה, כי לפעמים יש כשלונות אבל ככה זה בדרך להצלחה ולכן חלק מהאנשים אני מניחה שאת רוצה שבעלך יהיה עבורך משענת גם שם.
אני מכירה נשים שהתחילו עסקים מלקוח אחד במשך שנה ולא וויתרו והיום הם מחזיקות עסקים מצליחים אבל זה לוקח זמן סבלנות ובעיקר השקעה גדולה, כן צריך יוזמה ולקיחת סיכונים כשפותחים עסק, אבל בלי התכונה הזו אני חושבת שקשה לתחזק עסק כי אין מעוף ואין לאן להתקדם וככה נשארים רק במקום הבטוח.
השתלמויות- לא לוותר! כל תחום מתפתח וצריך תמיד ללמוד גם בתחום שאת רוצה לעסוק יש כל הזמן מה ללמוד וחידושים, אז לקחת בחשבון שזה דברים שיקפיצו את העסק וימנפו אותו.
אחרי כל זה תשבו יחד ותסבירי לו, מה הסדר גודל שאת רוצה להשקיע מה הדד ליין שאת רוצה להחזיר את ההשקעה (זה יכול להיות גם בטווח הרחוק).
כמה את רוצה את זה?? כמה את מוכנה להשקיע מזמנך העסקי והפרטי!!(כי ככה זה עצמאים עובדים גם בשינה).
תציבי לעצמך חזון לעוד כמה שנים, ואת תחילת המסלול עכשיו, מה הצפי לשנה הקרובה. פרסום, מכרות וכו'
תבואי מתוך ידיעה וביטחון על התחום. אני חושבת שזה ייתן רוגע לגבי המשך ההתפתחויות בעניין!
ועוד דבר-פרנסה בידי שמיים, אפילו אם יש 10 נשים שעושות מה שאת עושה באזור שלך הקב'ה מזמן לכולם עבודה וכל אחד מקבל שכר כפי מה שהוא צריך.
עורכת ומוסיפה שיש התעסקות סביב ניירות מס הכנסה ומעמ, וזה דברים שמישהו צריך לפקוח עין ולעקוב ולהבין בזה אז או שאת עושה בעצמך או שאת שוכרת רואה חשבון שזו גם הוצאה.