עבדתי היום עד 14:00, ואז נחתי קצת, יצאתי לקניות ושוב הייתי צריכה לנוח, הייתי שעתיים במטבח ושוב מרגישה צורך לנוח, סחרחורות וכאבי ראש וחולשה ממש איומה.. פשוט מתסכל. אני עוברת ממנוחה למנוחה
אני כ"כ אוהבת לבשל, ואנחנו נשארים בבית שבת-חג רק אנחנו לכל הארוחות וכ"כ רציתי להשקיע. נעצרתי אחרי הדברים הפשוטים יחסית, וממש רציתי לעשות סמבוסקים, לזניה, מוקרם, עוגת שכבות וכו'... לא מספיק ביקשתי מבעלי שיעשה את הדגים והבשר כי קשה לי עם הריח, עכשיו אני גם לא עושה את הדברים שלי? עשיתי דברים סופר פשוטים (אורז, שעועית, חלות, עוגה בחושה, גלידה שלוקחת 2 דק במיקסר, קינואה עם ירקות, אנטיפסטי) ואני מהמשקיעניות במטבח. אוף זה כלכך מתסכל אותי!! אני יודעת שאנחנו רק זוג וכבר יש מספיק אוכל, זה לא בשכל.. זה תחביב שלי, וגם בא לי לפנק ולהתפנק.. ובכללי זה רק מראה לי כמה אני חלשלושה בשבוע וקצת האחרונים וזה מחרפן אותיבכללי אחרי כל דבר אני צריכה לנוח, וקשה לי ממש להנמיך את קצב החיים...

יש פתרון לחולשה הפסיכית הזאת? תקופת מבחנים + עומס בעבודה זה לא ממש הזמן להוריד ווליום :/
תקשיבו שאני קוראת כאן שרשורים של הריוניות עם ילדודס ומצדיעה לכן. בקושי עם עצמי אני מסתדרת... איך אתן עושות את זה? אשמח ממש לעצות🙏
וחלק מהכיף שלי זה גם הבישול ולא רק האוכל עצמו...

מדברים