אבל מלבד פריקה יש כאן גם בקשה לשמוע הן מבנים הן מבנות. בכל גיל. תשובות לשאלות שנכתבו תוך כדי. או בכלל התייחסות.
בחורה בת 20/21.
לעיתים אני תוהה לעצמי, מן הסתם כמו עוד כמה בנים, מי מתאימה לי.
בחורה בת 20 21 שרק סיימה שירות ומדרשה. או לכל היותר שנה א בתואר.
או בחורה בת 23,24 שיותר קרובה לגילי. אני כבר בן 25 וחצי.
בהנחה שסילקנו מהמשוואה את העניין הכלכלי שבחורה בת 24 ייתכן שכבר עובדת. או עוד שנה תסיים את התואר ותעבוד.
ואת העניין שבחורה בת 24 אולי לא תצא עם משהו "טירון" בעוד שבחורה צעירה גם חסרת ניסיון כמוני.
מה השיקולים שלכם אם להעדיף בחורה צעירה או קרובה יותר לגילכם?
וכעת שאלה שאני חש וחווה באופן מיוחד.
אדם שלא מרגיש מאוד בוגר ומוביל (לא באופן קיצוני שבו מלכתחילה עדיף לא לצאת.. אלא באופן יחסי)
האם בת צעירה. יותר תתפוס אותו כבוגר ביחס לבחורה בגילו או לא בהכרח?
או שאולי דווקא הפוך? אולי בת צעירה באה עם הרבה חלומות וציפיות והיא דווקא עלולה להתאכזב שבחור בן 25 די דומה לה מבחינת הבגרות וההספק בחייו למרות שהוא גדול ממנה ב4-5 שנים?
אולי בכלל ברור שמצד הבחורה זה לא עניין של גיל אלא בכלל של אופי כמה בחורה תעריך אותך?
עוד שאלה לבנות בגיל המדובר. האם העובדה שבחור בן 25 מעוניין להיפגש אתכם קצת מקרבת או מחמיאה לכן יותר מבחור שנה שנתיים מעליכם?
ולסיום, וכאן אולי בפרט התכוונתי שיש מימד גם של פריקה מלבד השאלה שיש כאן..
שאלה לבנים.
אתם גם שותפים לתחושה הזאת שאכתוב למטה. ?
במידת מה ומבלי להכליל. חלק לא קטן בקרב הבנות יותר בוגר מבנים בגילו.
אז כשאדם יוצא עם משהי בגילו הוא חש מספיק בוגר שהרי למרות שהיא בת גילו הם יכולים לצאת אחד עם השנייה.
אבל כשאדם יוצא עם משהי שקטנה ממנו בחמש שנים יש כאן מעין הודאה והשלמה שאני גבר שבוגר כמו אשה בת 20. וזה קשה ולא נעים. למרות ההכרה בהבדלים בין המינים..
בניסוח אחר צריך ענווה לבוא ולהגיד הילדונת הזאת שהיא כולה בת 21 הספיקה הרבה דברים בחייה היא מוכנה להתחתן ולהקים בית והיא בוגרת כמוך. ההשואה מיד קופצת פה וקצת משאירה טעם חמוץ..

נראה לי הוא יכול להביא את החמור