אני לא יודעת מאיפה להתחיל..
סליחה מראש עם יוצא לי ארוך.. תודה רבה לכל מי שקוראת ומגיבה!
אז המתוק שלי בן חודשים. מתוק אמיתי, חכם, מפותח ב"ה.
זוחל ממש יפה.. מטפס על דברים.. מברבר.. וכל הזמן מחייך וצוחק.
התחלנו טעימות בערך לפני כחודש והוא ממש זרם ואכל יפה. כרגע אוכל בקבוק 3 פעמים ביום וכל השאר אוכל אמיתי.
פה מתחילה הבעיה. קודם כל נראלי יש לו קטע עם מרקמים הוא לא אוהב בכלל טחון. אוהב לאכול לחם/ תפוא ובטטה/ מרק שהחתיכות גדולות / במבה / פריכיות וכן על זה הדרך.
מכינה לו פירות טחונים הוא לא מוכן לגעת. בנוסף, הוא לא מסכים שאנחנו נאכיל אותו (הוא יושב ממש טוב ויציב ב"ה) רק שהוא יאכל לבד ביד. זה נורא! גם כי הוא לא יודע להחזיק כפית (כמובן..) וגם כי הוא לא באמת יודע לאכול.. לחם עוד סבבה.. אבל אני גם פוחדת שהוא יחנק כי יאכל חתיכות גדולוץ. הוא ממש רב איתנו על זה. מזיז את האש והפה וחוסם אותנו עם הידיים שלו. כאילו וא רוצה להיות עצמאי .. אני לא יודעת מה.
בנוסף, הוא לא לוקח מוצץ ואין לו שמיכי או משה כזה. הבקבוק שלו היה משוש חייו. באמת. אני לא צוחקת. הוא מת עליו וזה הרגיע אותו כל כך. בימים האחרונים הוא צורח מהבקבוק. לא מוכן לגעת בו. פשוט משתנק בבכי ומתחרפן (בועט לכל עבר,מתגלגל בעצבים לאורך כל המיטה שלנו, דופק את הראש ועוד). יכול להמשיך ככה 40 דקות. עם שנרדם מבכי. לא עוזר חיבוקים וליטופים. להרים אותו. כלום. הוא צורחחח. כואב לי הלב.. אני בוכה איתו. וזה כל כך לא מתאים לאופי שלו החייכן.
הוא ישן איתנו, במטחברת, עובר אלינו כל לילה וישן על בעלי. עד עכשיו נרדם עם בקבוק. ואני לא יודעת מה לעשות איתו מאז שהוא לא מסכים לקחת בקבוק. לפעמים הוא נשבר בסוף ולוקח לוגם כמה שלוקים ונרדם מרוב תשישות. אוף.. שני כבת אני בוכה.. אני כ"כ אוהבת אותו לא יודעת איך לעזור לו.
אז בגלל כל הקטע עם האוכל הוא נראלי רעב כל היום ויאן לי פתרון. האו משתגע מבקבוק. משתגע שאני מאכילה אותו מוצקים פשוט זוועה.
לאחרונה גם החלפנו לו סוג מטרנה מסיבות בריאותיות, אולי זה קשור..
ובכללי הוא ישן לי זוועה בלילות.. קם המון.. לא ישן רציף בכלל.. יכול לקום מ6 וחצי בערב עד 8 3 פעמים בכיף.
הוא ממש אןהב את בעלי. וברגע שהוא חוזר הביתה הוא קם לתחיה. יש לו נראלי רדר פנימי אני לא יודעת מה. אפיל שהוא ישן הוא קם!! ובוכה ממש עד שהוא מרים אותו. (מזהה את הקול שלו נראה לי כי לחדר הוא לא נכנס..) ברמה שכל פעם שהוא מדמיים פתיחת דלת הוא ישר מסתובב לכיוון של הדלת ומתחיל ליבב..
איך אני עוזרת לו? הוא מנסה הגיד משהוא בצרחות אימה שלו ואני לא ידעת מה ואיך לעזור..
למה זה יכול להיות קשור?
מאז שהוא ככה האו פשוט מסכני כל היום ובקושי מחייך
מה אפשר לעשות?
אני ממש אשמח לתגובות! מאמינה שיש פה מנוסות.. אפילו למי אפשר לפנות.. שוב תודה רבה!
אה.. ומוסיפה.. לא נראלי אוזנים או שיניים כי שאר הלילה הוא לא צורח ככה..