החליט שרוצה להיגמל. אני רציתי לחכות כי אני אחרי לידה ולתת לו זמן קצת לעכל את המציאות.. קראתי שהרבה פעמים נסוגים סביב לידת אח.
בכלאופן הוא הודיע לי שלא רוצה טיטול ומאז ביום הוא עם תחתונים טפו טפו פספס פעמיים ב3 שבועות. מהרגע הראשון..
בלילה שכנענו אותו להשאר עם טיטול כי יש לו שינה מאדד עמוקה וחשבתי שזה כשלון מראש.
אתמול ביקש לישון עם תחתונים.. קצת ד ו בזה השכבנו אותו עם טיטול ותחתונים אבל היה עייף.. חשב שזה רק תחתונים.
ב4 התעוררתי להניק הוא מתחיל לבכות שהוא רוצה טיטול. חשבתי שהטיטול שלו כבר מלא כמו שקורא לו מלא פע ים והתברר שהוא יבש! ממש! הבחור התאפק מ7 עד 4 כי חשב שהוא בתחתונים.
הבאתמ לו טיטול והוא שחרר בהקלה.
עכשיו בבוקר אמר שהוא כבר לא צריך יותר טיטול בכלל..
אני חוששת לו קצת רגשית כי הוא מחזיק את עצמו ברמות אני רואה שמאז שנגמל הוא עייף יותר כל הזמן מחזיק את עצמו בכל מקום חדש מחוויר חשוב לי לומר שלפני שניסה להיגמל מעולם לא דברנו על זה וכל הזמן אנחנו מסבירים שמותר לפספס וזה לא נורא..
אבל הוא עקשן וגאה ורוצה להיות גדול. פתאום. אולי בגלל האח החדש. התחיל גם לאכול ולהיות מנומס לבקש סליחה לומר תודה ממש כמו מבוגר תודה אמא האוכל מאד טעים לי... גם התחיל לוותר על משחקיו מה שפעם היה לו קשה מאד ואומר כלל הזמן אני גדול אני בוגר..
אני מרגישה שזה לא טוב לו הלחץ אבל לא יודעת מה לעשות.. הוא פשוט מתנהג מדי טוב..
גם בעלי מסכים איתי שזו קפיצה התנהגותית גדולה מדי למידותיו של זאטוט בן שנתיים וחצי...
מה אומרות?