את אולי מתכוונת לעניין של עול הבית- עבודות- גידול ילדים- פרנסה בהקשר של חלוקת תפקידים, שוויון בחלוקת הנטל.
פה זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי בהשקפת העולם של האישה ושל הגבר וכמה הם תיאמו ציפיות או כמה המציאות מאפשרת,למשל - בעל שמכניס כפול מאשתו ונאלץ להיעדר יותר שעות בבית, הוא נחשב שתלטן כי אשתו נושאת יותר בנטל? לא בהכרח. הוא קבע עובדה בשטח? אולי, אבל לא במטרה לשלוט. המטרה היא לדאוג לפרנסת הבית ותמיד יהיו וויתורים.
מאיך שאני קוראת אותך, את מתרעמת על העוול בכך שהאישה צריכה 'לוותר ולהקריב' בשביל שלמות הבית, ועל זה שבספר לתורך העניין מדברים על זה רק עם הנשים ולא מפהים את זה גם לגברים (תקני אותי אם אני טועה)
אני מדברת על דברים אחרים לגמרי כי 'שתלטנות' של אישה, אני קוראת לזה 'תחומי אחריות' מבחינת הדברים -נוגעים לדברים אחרים לגמרי, שבסוף גם יכולים להוביל לשוויון מסוים, תלוי בהצלחת השיטה, אבל הספר בכלל יוצא מנקודת הנחה שאין שוויון אם שמת לב. ולא קראתי אותו עדיין מחכה ל
@למה לא123 שתפרט לנו קצת
אני לא חושבת ששוויון הוא מטרת העל כמו שבעיניי המטרה היא זוגיות מאושרת. מי שמאושר בזוגיות שלו לא יחפש את השוויון הזה כי הוא לא מתפנקס. וגם אם הגבר לא משתווה לאישה מבחינת המטלות, מבחינת הפרנסה והאפשרויות להתפרנס מוצאים פתרונות אחרים. וויתורים צריכים להיעשות, אין איך לברוח מזה. אבל כדי לפתוח צוהר של הקשבה והבנה ורצון לבוא לקראת, הצרכים הרגשיים צריך להיות ממולאים כי ככה סה יותר קל. זה עושה רצון לתת. והגישה של הספר לפי מה שהבנתי, עוזרת לאישה להגיע למצב שהגבר רוצה לתת לה מה שהיא רוצה.