<><>
**<>
<><>
<><>
<><>
<><>
<><>
<><>
יש כ"כ הרבה בורות בדרך. המלחמה הזאת קשה. מתישה עד דמעות. יש ניצוצות של תקווה בדרך. מקומות שקטים ולא מכאיבים. אנשים עדינים. אנשים שרואים מעבר. יש שמיים בעולם הזה. יש מי ששומע. זה לא פשוט לבחור בטוב האמיתי שיש ניסיונות קשים. אבל יש אנשים שהצליחו. כל רצון. כל התגברות. הוא משהו. גם אם זה לדקה. גם אם זה לשעה. להמשיך ללכת. לסובב את החוט אל עבר המטרה שוב פעם. לקוות. לקוות שלא הלכתי מהר מדי. שיש פה קשב. קשב פנימה והחוצה. להתפלל. להרגיש איך הלב שותק בכאב ותקווה. יש שמחה אמיתית בעולם. יש טוב גדול בכ"כ הרבה דברים. לקום. לאט. בסבלנות. בלב נשבר. בעדינות. בציפייה.
<><>
(בבקשה. אל תתן לי ליפול בחושך. אני יודעת שאתה יכול. אני יודעת שאתה טוב. גם כשיש דין זה מדוייק. תעזור לי לא להיחלש. לא לוותר על הכל ברגע שקצת זז. להיזכר באנשים צדיקים, באנשים שנלחמו לכבודך. שהיו טובים אפילו שהיה כ"כ רע סביבם. תעזור לי להבין מה זה טוב מדוייק ולא רק טוב כללי. תעזור לי לקרוא אליך. תעזור לי לרצות להתקרב. האוויר נגמר לי לפעמים. מוח שליט על הלב וחיים של רצינות ופשטות. תעזור לי להבין מה אתה רוצה. תעזור לי בבקשה. השמיים גבוהים לי. יש בי צד שכ"כ רוצה לבכות ופשוט לחכות שתבוא. אבל שמת אותנו כאן. ואם באמת ארצה להצליח אני חייבת להבין מה רצית. לאט. בסבלנות. תודה על הרחמים האלה. תודה שאתה מלמד אותי אותך. אני מפחדת כ"כ. בבקשה תעזור לי להכיל את מה שרק אתה יודע. שאין מילים לומר ומה שכן יש גורם לי למקום קשה כ"כ. בבקשה שאלחם. בבקשה שלא משנה מה יהיה תלך איתי. בבקשה.).
וואו,ארץ השוקולד
ובאמת זו התמודדות מאתגרת, מאחל המון כוחות ואתפלל להצלחתך.
<><>
לחגוג את זה שאחרי כל כך הרבה שנים סוף סוף הצלחתי לדבר ולומר את כל מה שהרגשתי בלי לפחד וזה סיעתא דשמיא שהיו לה מילים רגישות בשבילי. השק הזה הלך איתי לכל מקום. כמה בא לי לבכות עכשיו בכי משחרר באמת. הילדה ההיא שהייתה כלואה בכל כך הרבה כאב ושתיקות הצליחה להילחם עכשיו ולהצליח. כמה קשה להרים אותנו. כמה קשה להילחם. בלי אמונה ומקום פנימי חזק קשה להתקדם. ותודה. תודה שאתה איתי בדרך ארוכה. תודה על הכוחות. תודה על המקומות הפנימיים, על הרצון להיות טובה. תודה על הכל כל כך. הכאב שהיה הוא עצום וההקלה עכשיו היא גדולה והכל בי מנסה להשתחרר, לתת לזה לצאת מתוכי, לבנות קומה חדשה, להתפלל הרבה. ואיך כמה דקות לפני זה עוד הייתי עם הכאב הזה נחושה להמשיך נחושה לא לוותר ולצעוק אליך ובסוף פשוט עזרת לי ברחמים גדולים שתבוא הישועה, שאי אפשר יותר ככה. וכמו שהיא אמרה יש המון פרשנות אישית לדברים וזה משהו שכל כך חשוב לשים לב וזה קשה, כאב לי להיזכר בסיטואציות, הדברים בערו בי, ועכשיו יש תובנות חדשות. תודה שאפשר לנשום טוב יותר. תודה על האור הזה. תודה שדאגת לי. תודה שנתת ללב שלי רפואה. תודה. תודה. תודה.
משמח ממש לקרואארץ השוקולד
<><>
כתוב יפהארץ השוקולדאחרונה
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
מאחל רק טוב גבר
ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
מבאס לשמועמקפיצים נטושים
אני דוקא די אוהב אותו
למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה
עם תפילות מרוממות
וואי, מבאסארץ השוקולד
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
כמה תשובותארץ השוקולד
מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..
חשט?אורה2x
!!!ריבוזום

תקשיבייייאורה2x
אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזום
האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
ועדיין איכותיארץ השוקולד
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
הנה 3 המלצותעשב לימון
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
מבאסארץ השוקולד
כן ב"הנועה.
לפחות זה
ארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז
שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינו
הוד444
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד
או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי