<><>
יש טוב עצום בעולם. רחמים עמוקים של הקב"ה. כמה אור נשפך במתנה גמורה. כמה סבלנות. כמה אמונה בנו. לסיים את היום עם לב מלא בתודה. להרגיש תחושת שלימות. להרגיש כמה תקווה יש. כמה טוב יש בהקשבה לעצמי. כמה טוב להבין שיש לי עוד כ"כ הרבה מה לעשות פה. להיות שמחה, בפשטות. להיות שלווה עם הכוחות שקיבלתי. לחייך לתוך עצמי, לחייך לכל זוג עיניים שיש סביבי. להמשיך ללכת, להמשיך להילחם, להתגבר ברינה. לאהוב את האוויר. לאהוב את השמיים. לאהוב את האדמה. לאהוב את המשבצת שלי. לאהוב את עמ"י. לאהוב את השלווה ואת הרגע. לנשום, בנחת. להיות.
**<>
<><>
הרצון. הרצון להיות טובה יותר מציף משהו מבפנים בשמחה, יש תקווה, כי יש לי יכולת לבחור, זאת מתנה כ"כ גדולה. "גם מאחורי הדברים הקשים העוברים עליך- אני עומד" (רבי נחמן). ויש לזה 2 פירושים: 1. ה' עומד, זה מאת ה'. 2. אני עומד - אני עומדת. למרות הכל, בזכות הכל, לעמוד. לעמוד. להחליט להיות באמונה. להחליט להיות רגועה בלב. להחליט שאני עושה את שלי ומשחררת. להתפלל. להשתדל. לתת לטוב לבוא. לתת לי הזדמנות. לתת למי שסביבי הזדמנות לקבל טוב. תודה על חביתה וסלט עם מלא לימון שפשוט נתן לגוף להתמלא בכוח. תודה על הרגעים האלה, שהם מגוונים וכל יום חוזרים על עצמם, אבל הם עולם מלא של חסד ורחמים. תודה.
<><>
עבר עריכה על ידי <> בתאריך כ"ז באב תשפ"ב 07:49
שנושמים שוב ושוב כאב, הוא בסוף מתפוגג, ולאט מתחילים לנשום משהו אחר, חדש, שלא היה עוד. יש נקודות רבות של אור. השאלה אם הסתכלתי. אם חיברתי אותן אלי, לתוכי, כי בקלות הן יכולות להיות סתם נקודות אור שלא קשורות אלי באמת, ואז זאת אני, שמפסידה אפשרות לגדול ולצמוח. הגבורה היא להאמין בשורש הנצחי והאיתן שבפנים, שהוא נקי, זך, ללא שום התערבות של בני אדם, רק של ה' ושלנו. השורש הזה הוא עמוק באדמה וגובהו אי שם למעלה. מצד אחד אנחנו אוחזים בו ומאמינים שלא משנה מה היה, יש לנו אפשרות לשוב למקור הטוהר, להיות טובים יותר מהפעם הקודמת, ומצד שני, אנחנו גם מאמינים שיש בנו גודל ועוצמה, שהנשמה שלנו אי שם למעלה ואנחנו עולים במדרגות, כל פעם קצת, עוד ועוד, יש גובה לעלות. צריך כוח. כוח להכיל אותנו. כוח.
<><>
השגרה הזאת, השגרה הזאת שיש בה כ"כ הרבה עבודה, אבל גם כ"כ הרבה סבלנות ושלווה. הרגעים האלו של ההליכה אל המקום שצריך, הרמזורים הירוקים, הנסיעות מול החלון, השמיים האלו והשדות, הבוקר והערב, הערב והבוקר, הלנשום בין לבין, לנסות לזכור מה המטרה של כל זה, להכניס תקווה, להכניס מוסר, לנסות להתפלל, לשמוע את רצון הנשמה, לא להיבהל ממשבר, להיות בשביל עצמי, להתחזק באמונה בה' ובעצמי, לתת לעצמי לכאוב, להקשיב למחשבות פנימה, לחמול, לשתוק, להביט, לכבד את הנפש והגוף שצריכים זמן, לייחל שנתגבר, שנתקדם.
<><>
זה מתחיל להיות רחוק. זיכרון ישן. זהו, זה קצת נגמר. כן, את שומעת. אפשר, אפשר לקום מתהומות כאלה. להרגיש שהלב קצת נושם אוויר. לקום בבוקר ולהרגיש טוב שהגנתי על עצמי. שניסיתי לשמור. לעצום עיניים ולקוות שאהיה מדוייקת יותר, שאצליח להיות יותר מחוברת לעצמי, מחוברת לה'. יש כ"כ הרבה כאב, אבל יש גם עומקים של טוב וחמלה. אסור להתייאש מהם. צריך להאמין תמיד שהם שם. כי הם שם. הכל כ"כ לא ברור מאליו. ללכת לאט ולהתפלל. לשתוק. לחיות.
<><>
תודה שאתה דואג לי. שאתה מעביר אותי את המסלול המיוחד שאני צריכה לעבור. תודה שבתוך כל הקשיים אתה מזכיר לי שאתה נמצא. תודה שאתה מקיף אותי באנשים טובים. תודה שאתה גורם לי לרצות להיות יותר טובה. תודה שאתה לא מוותר עלי. תודה שאתה מעריך צעדים קטנים. תודה שאתה נותן לי כוח לחיות ולהיות. תודה על הרעש. תודה על השקט. תודה על היכולת להיות מי שאני מתוך שמחה. מתוך אמונה. תודה על כל המכלול. תודה על שורשים שהצמחת בכאב ובחמלה אין סופית. תודה.
<><>

יש כ"כ הרבה בורות בדרך. המלחמה הזאת קשה. מתישה עד דמעות. יש ניצוצות של תקווה בדרך. מקומות שקטים ולא מכאיבים. אנשים עדינים. אנשים שרואים מעבר. יש שמיים בעולם הזה. יש מי ששומע. זה לא פשוט לבחור בטוב האמיתי שיש ניסיונות קשים. אבל יש אנשים שהצליחו. כל רצון. כל התגברות. הוא משהו. גם אם זה לדקה. גם אם זה לשעה. להמשיך ללכת. לסובב את החוט אל עבר המטרה שוב פעם. לקוות. לקוות שלא הלכתי מהר מדי. שיש פה קשב. קשב פנימה והחוצה. להתפלל. להרגיש איך הלב שותק בכאב ותקווה. יש שמחה אמיתית בעולם. יש טוב גדול בכ"כ הרבה דברים. לקום. לאט. בסבלנות. בלב נשבר. בעדינות. בציפייה. 

<><>

(בבקשה. אל תתן לי ליפול בחושך. אני יודעת שאתה יכול. אני יודעת שאתה טוב. גם כשיש דין זה מדוייק. תעזור לי לא להיחלש. לא לוותר על הכל ברגע שקצת זז. להיזכר באנשים צדיקים, באנשים שנלחמו לכבודך. שהיו טובים אפילו שהיה כ"כ רע סביבם. תעזור לי להבין מה זה טוב מדוייק ולא רק טוב כללי. תעזור לי לקרוא אליך. תעזור לי לרצות להתקרב. האוויר נגמר לי לפעמים. מוח שליט על הלב וחיים של רצינות ופשטות. תעזור לי להבין מה אתה רוצה. תעזור לי בבקשה. השמיים גבוהים לי. יש בי צד שכ"כ רוצה לבכות ופשוט לחכות שתבוא. אבל שמת אותנו כאן. ואם באמת ארצה להצליח אני חייבת להבין מה רצית. לאט. בסבלנות. תודה על הרחמים האלה. תודה שאתה מלמד אותי אותך. אני מפחדת כ"כ. בבקשה תעזור לי להכיל את מה שרק אתה יודע. שאין מילים לומר ומה שכן יש גורם לי למקום קשה כ"כ. בבקשה שאלחם. בבקשה שלא משנה מה יהיה תלך איתי. בבקשה.).

וואו,ארץ השוקולד
מלמד המון על הפנימיות המדהימה שלך.

ובאמת זו התמודדות מאתגרת, מאחל המון כוחות ואתפלל להצלחתך.

<><>

לחגוג את זה שאחרי כל כך הרבה שנים סוף סוף הצלחתי לדבר ולומר את כל מה שהרגשתי בלי לפחד וזה סיעתא דשמיא שהיו לה מילים רגישות בשבילי. השק הזה הלך איתי לכל מקום. כמה בא לי לבכות עכשיו בכי משחרר באמת. הילדה ההיא שהייתה כלואה בכל כך הרבה כאב ושתיקות הצליחה להילחם עכשיו ולהצליח. כמה קשה להרים אותנו. כמה קשה להילחם. בלי אמונה ומקום פנימי חזק קשה להתקדם. ותודה. תודה שאתה איתי בדרך ארוכה. תודה על הכוחות. תודה על המקומות הפנימיים, על הרצון להיות טובה. תודה על הכל כל כך. הכאב שהיה הוא עצום וההקלה עכשיו היא גדולה והכל בי מנסה להשתחרר, לתת לזה לצאת מתוכי, לבנות קומה חדשה, להתפלל הרבה. ואיך כמה דקות לפני זה עוד הייתי עם הכאב הזה נחושה להמשיך נחושה לא לוותר ולצעוק אליך ובסוף פשוט עזרת לי ברחמים גדולים שתבוא הישועה, שאי אפשר יותר ככה. וכמו שהיא אמרה יש המון פרשנות אישית לדברים וזה משהו שכל כך חשוב לשים לב וזה קשה, כאב לי להיזכר בסיטואציות, הדברים בערו בי, ועכשיו יש תובנות חדשות. תודה שאפשר לנשום טוב יותר. תודה על האור הזה. תודה שדאגת לי. תודה שנתת ללב שלי רפואה. תודה. תודה. תודה.

משמח ממש לקרואארץ השוקולד
שנזכה כולנו להצליח להודות כפי שאת הגיבורה מצליחה
<><>
אתה חסד. אתה שמיים וים ומרחב. אתה שומע תפילה. אתה חומל. עוזר ומושיע ומגן. אתה מנהל את העולם בדרך שלך. אתה ממתין. אתה מאמין. אתה זוכר. אתה יודע. אתה מקשיב. אתה פה. לנשום את זה. לנשום אותי. לגדול. להתגדל. ללמוד תורה. ללמוד הלכות. ללמוד אותך. לראות בי טוב ואור. לראות בי משהו שלא יכבה לעולם. לראות בכל אחד ואחת אין סוף. לשמור עלי. לשמור על החיים. להיות קשובה. להיות לפעמים ממתינה. עוצרת. לעצום עיניים ולפתוח. לבכות ולחבק. לעזור ולסייע. לפעול מעבר לעצמי. לפעול עם אל. להכיר בקשיים. במשברים. להכיר בכאבים. בתהומות. להתפלל לעשות את השליחות. להתפלל שימשיך להיות כוחות. להתפלל לתום. לחמלה. לרכות. לעדינות. לעוצמה. לגבורה. לחריצות. לזריזות. לקדושה. לעטוף אותי. להבין אותי. לחייך. בסבלנות. 
כתוב יפהארץ השוקולדאחרונה
נראה שאת רואה ממש הרבה טוב שעוטף אותך, מדהים ובפרט בזמן כזה, מעריך ממש
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
הצחקתם אותי...
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
אלא בטוח.

מאחל רק טוב גבר

ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.

ראש השנה

בעעע

לא אוהבת. ועוד חג של יומיים

חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם

מבאס לשמועמקפיצים נטושים

אני דוקא די אוהב אותו

למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה

עם תפילות מרוממות

וואי, מבאסארץ השוקולד
מאחל שתהיה שנה טובה בהרבה
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה

יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

חשט?אורה2x
!!!ריבוזום
מה שלומך?
תקשיבייייאורה2x

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.

ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!

מה איתך?

המפגש טד יצא לפועל?

עוד אפשר להירשם? 😇

ריבוזום

האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...

אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|

ועדיין איכותיארץ השוקולד

כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה

וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
מה שלומך???
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.

מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...

לא כזה מגניב לבוא לפה

ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
לסדרות או תוכן כלשהו קליל ומצחיק...
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
סרטונים קצרים - אנדרדוס, ברדק, אלה של האקדמיה ללשון העברית
הנה 3 המלצותעשב לימון

סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.

בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..

מבאסארץ השוקולד
מקווה שהשבת איכשהו עברה סביר?
כן ב"הנועה.
לפחות זהארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז

שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו

והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינוהוד444
הנה עוד אחד
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד

או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?

תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי

מה קורה פורום טרוליםםםםםםם????אריק מהדרום

אולי יעניין אותך