עכשיו היא אמרה לי שהיא עדיין מחפשת...מה הסיפור, לפני פסח היא שאלה אם היא יכולה ללוות את המטחברת שלנו לחג, כי הם ילכו יעברו כל הזמן בין הבית למקום אחר וזה ממש יעזור לה אם יהיה להם מטחברת במקום השני והיא לא תצטרך לסחוב את העריסה כל פעם. לא כל כך רציתי לתת כי אני קצת קמצנית בקטע הזה... זו מטחברת חדשה, השתמשתי בה רק לילד אחד בנתיים ואני רוצה אותה במצב חדש נקי ויפה לילד הבא בעז"ה. בסוף הסכמתי כי לא היה לי נעים לסרב, וניחמתי את עצמי שזה רק לשבוע ואחר כך היא תחזיר. בפועל היא לא החזירה עד עכשיו, ואני לא צריכה את זה, אין לי תינוק בגיל הזה, זה סתם ישכב מתחת למיטה... מדי פעם נזכרתי בזה והרגיז אותי שהיא לא החזירה, עד שפעם אחת שאלתי אותה כזה בדרך אגב אם היא עדיין משתמשת בזה, כביכול כדי להזכיר לה בעדינות להחזיר... והיא כולה בבטחון עצמי ענתה כן! זה ממש עוזר עוזר לנו כל פעם שאנחנו במקום השני בשבת! ואני כזה... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ כאילו מה נסגר? סיכמנו שזה רק לפסח. אז כרגע אין לי דרך להוציא את זה ממנה בצורה יפה אז אני חושקת שיניים ומשאירה את המצב כמות שהוא, בתקווה רבה רבה שכשזה יחזור אלינו זה יהיה באותו מצב שהיה.
בקיצור מה אתן אומרות, הגיוני שאני לא רוצה לתת לה את העגלת תאומים, שהיא גם יחסית חדשה, לתקופה בלתי מוגבלת? לא נעים לי כי היא סתם שוכבת בבית ותופסת מלא מקום, ומה אכפת לי לעשות מצווה, אבל אני לא רוצה להיות במצב הזה שוב, ושעוד פריט יקר ערך שלנו יהיה תחת שליטתה.

סורי