הרופאים כאן בניגוד לרופאים בארץ מאוד מלחיצים .
הרפואה פה היא פרטית ולכן כל רופא שמקבל פציינט שולח למלא בדיקות כי הם מקבלים על זה המון כסף .. כל אישה שנכנסת להריון זכאית לקבל ביטוח חינם לכל התקופה , אני חדשה בחו״ל בהריון ראשון ב״ה תקין לחלוטין
ואני מרגישה שהרופאים שולחים אותי למלא בדיקות סתם ואני לא יודעת אם זה נכון לי להריון או אם זה יכול לפגוע בעובר
אני בשבוע 11 ,
היה לי הקאות מרובות ולא יכולתי לשתות כלום כולל נוזלים ונתנו לי כל מיני תרופות בניהם זופרן..
הלכתי לבדיקות שיגרתית אצל הרופא משפחה והוא אמר שיש חשש לדלקת בכבד .. עשה בדיקת דם והתשובה שיצאההיא לא חיובי ולא שלישי .. הרופא שלח לבדיקה מקיפה נוספת וקיבלנו אותה תשובה ..
אני בחורה בריאה לחלוטין בלי מחלות רקע בכללל!!
שאלתי אם זה קשור לכדורים שלקחתי זופרן - ( וגם לא אכלתי כלום במשך 3 חודשים כולל נוזלים קיבלתי רק לוריד))
והוא טוען שאין קשר ושבעוד 5 ימים נעשה שוב בדיקה..הבדיקות דם שלי תקינות וכל הבדיקות המקיפות תקינות ולכן אני לא יודעת אם לגשת לבדיקה נוספת או קודם לעשות ניקוי לגוף בצורה טבעית.
במקביל לרופא הזה הרופאת נשים עשתה בדיקות טענה שהכל תקין
ואז היא טוענת שהיא רואה שיש לי את וירוס הפפילומה בגוף מוחלש -שאלתי אם זה קשור למערכת חיסונית כי אני מאוד חלשה ורק הולכת לבתי חולים לקבל נוזלים לוריד .. האם הגיוני שנדבקתי ( יש פה המון כושים שיש להם מלא מחלות מין )
בנוסף עשיתי את החיסון בארץ וכנראה נשאר לי שאריות ממנו , היא טענה שאין קשר ורוצה לשלוח אותי לבדיקת לקרוסקופיה בהריון (שאני חוששת מאוד שזה יזיז את הרחם או העובר )
אני ממש אשמח להתייעץ עם רופא מהארץ ולשלוח את התוצאות
אם אפשר כדי לדעת אם להמשיך בסדרת בדיקות שהרופאים פה מנסים להלחיץ אותי או להחליט שאני מפסיקה.
כי אני לא יודעת אם יש להם אינטרס בדבר -
אני כל היום בוכה ובחרדות כי הרופאים פה רק מלחיצים אותי ..
הם מבינים שהכל חדש לי ויודעים שכל מה שיגידו לי אני יעשה..
אני בחורה בריאה לחלוטין ובחיים לא היו לי בעיות בגוף ..
לכן אני תוהה אם זה נכון להמשיך או לעצור ולעשות מעקב הריון רגיל/
אם יש רופא שאפשר לשלוח לו את הבדיקות שיוכל לתת חוות דעת
אני יותר מאשמח!
אפשר גם לחייב את הקופת החולים שלי בארץ כי אני עדיין רשומה שם.
תודה רבה רבה!