היי לכן,
יש לי כמה שאלות, לא קשורות אחת לשנייה..
אשמח לעזרתכן..
1. בעלי שיהיה בריא ממש מתאמץ ומשקיע, גם בתקופה שהיה עם הילד בבית, גם עכשיו שגם עובד וגם לומד וגם עוזר בבית.. כבר הרבה זמן אני חושבת על רעיון מעניין למתנה קטנה.. שמראה הערכה ומוקירת תודה. לא עולה לי.. אשמח לעזרתכן..
2. אני מתוסכלת מעצמי.. הבן שלי התחיל לאכול מוצקים בגיל 5 וחצי חודשים, היום הוא בן 8 חודשים ואני לא מצליחה לבסס לו ארוחה.. כי אני עובדת, מגיעה ב 16 בערך.. ואז הוא נצמד אליי ורוצה לינוק, ניסיתי כמה פעמים לתת לו לאכול במקום הנקה אבל זה לא עובד..
בשבתות אני נותנת לו אבל זה מצריך אותי גם לתת לו אוכל מוצק וגם הנקה כדי להקל מעצמי את הגודש והמלאות.. ואז אני סתם מפוצצת אותו.
איך עושים את זה? נגמרת לי השעת הנקה, אין לי זמן לשאיבות 2-3 בעבודה. מה עושים?
וגם.. מרגישה שאין לו סדר יום.. כל יום משהו אחר.. זה תקין?
3. רק עכשיו כשזכיתי להיות אמא, אני מבינה כמה זה קשה לעבוד במשרה מלאה, ולראות את הילד שלך למשך שעתיים- שלוש ביום עד שהם הולכים לישון.. (וגם זה אם את קמה ב 5 בבוקר כמו רובוט כל יום)
איך אנשים מאפשרים לזה לקרות? איך אף אחד עד היום לא הרים את הכפפה לעשות עם זה משהו?
רק לי זה נראה לא תקין?
אנחנו צריכים כסף, כולנו, אין אפשרות לא לעבוד.. אבל מה עושים עם זה שהילד נכנס למעון ב 7 ויוצא ב 16 או אפילו יותר מאוחר?
מה נשאר? רק שבת?
זה ממש ממש קשה לי, נפשית... אני מרגישה שאני לא אמא, שיש מישהי שמכירה את הבן שלי יותר ממני.. בת דודה שלי מטפלת בילד שלי כרגע, היא אמרה לי כבר לפני יומיים שהוא התחיל להתיישב לגמרי בעצמו, ואתן מאמינות לי שבשעתיים שלוש שאני נמצאת איתו אני עדיין לא ראיתי את זה בעצמי? איזו מן אמא אני??!!
תודה לכולן שקראתן את התסכול שלי.. אשמח לרעיונות.. ותשובות..