יש לי כמה וכמה ילדים בלי עין הרע מתוקים .. אחד מהם הוא ילד בן 5 שמאז שנולד מאוד מאוד מאתגר... בכיות אין סופיות בתור תינוק.. וככל שגדל ההתנהגויות שלו פשוט מאתגרות ביותר. כל יום לפני שמגיע הביתה מהגן אני מוצאת את עצמי נכנסת לחרדה מההתמודדות שמגיע איתו כשמגיע הביתה... מהשניה שנכנס ועד שנרדם זה אינספור הצקות לאחים . מרביץ. לא מקשיב מתחצף. פשוט עושה מה בא לו... אני מרגישה שלא משנה מה אני מנסה.. זה פשוט לא עובד איתו... מרגיש לי שדווקא עם הילדים האחרים הקשר מקסים.. ורק אליו לא מצליחה להתחבר.. אני מרגישה על סף יאוש! פשוט הרגשתי דיכאון אמיתי בימים האחרונים בגלל המצב איתו. זה ממש מוריד לי שנות חיים. ומשפיע עלי ועל כולם בבית. אין לי קצה חוט של מה לעשות ולמי לפנות... רוצה לציין שיש לו בעיות בויסות חושי שהובחנו... אבל מרגיש לי שאולי צריכה להתייעץ עם מומחה התנהגותי.. כי משו בו מרגיש לי לא בריא .. זאת אומרת .. משו פנימי לא שמח...
מה שאני רוצה לשאול זה.. האם יש לכם ילד שדומה לתיאור של הילד שלי.. ? האם השתנה לאחר טיפול או תרפיות למינהן? ואיזה טיפול או תרפיות שניסיתן שעבדו בהצלחה וראיתן ממש שינו. תודה מראש. והפורום באמת עוזר לי אז תודה לכל אחת מכן
אין שום סממן על השיער שהוא מכוסה