בצהריים באה המתווכת לראות את הדירה (המתווכת היא אשתו של בעל הדירה), היא הייתה ממש חמודה ואמרה שהיא מבינה את החשש שלי והם יעשו השתדלות למכור את הדירה למישהו שרוצה להשקעה...
מפה לשם היא יצאה ושמה שלט למכירה מחוץ לבית.
היא בקשה שלא נראה לאנשים את הדירה, רק היא מראה. (בלעדיות של תיווך וגם כדי שלא יבואו מתי שרוצים, רק בתאום מראש)
אחרי חצי שעה בערך דופק לנו שכן על הדלת (חבר של בעלי) ומבקש לראות את הדירה יחד עם אמא שלו.
אמרתי לבעלי שלא מתאים, גם צריך להגיד למתווכת וגם הבית במצב קטסטרופה, הילדים חגגו פה, הייתי באמצע אפיה...
הוא אמר בסדר.
הגיע הערב, הוא התחיל לסדר את הבית- שיקום רציני- פתאום דפיקות בדלת- השכנים!!! והוא מכניס אותם!
אמאל'ה איך התעצבנתי!!!!!!
קודם כל נכנסתי לחדר וסגרתי את הדלת- אז הם לא ראו את החדר שלנו.
אבל אני כ"כ פגועה ממנו! ביקשתי בפרוש לא להכניס אנשים הביתה! גם המתווכת ביקשה! והוא בכלל לא מבין למה- הוא אומר שלא היה לו נעים... יופי! אז ממני כן נעים לך??????????? ככה לשים עלי פס??
אח"כ הסברתי לו שזה לא לעניין שמישהי שאני יושבת איתה בגינה בקטע חברי, אבל לא ממש (היא יכולה להיות אמא שלי מבחינת גיל), תכנס לבית שלי ותראה את הבלאגן שלי... אני מתביישת!!! במיוחד שהבית לא תמיד ככה מבולגן, אבל חופש והילדים בבית ועוד לא הספקנו "לשקם" את הבית מכל היום...
אוף.
אני עצבנית ולא מצליחה להרגע!!
(העיקר הכלים שטופים ומבריקם- ניסיתי להוציא עליהם את העצבים, לא עבד...)
וואי וואי יצא ארוך...