*בכיתה ה' היתה לנו מחנכת שמשפילה תלמידים וכל פעם שהייתה עוברת את הגבול הייתי חוזר לכיתה אחרי הצהריים כשהיא ריקה הופך את כל השולחנות ומקשקש עם טוש לא מחיק על הלוח. קרה 3 פעמים.
*בכיתה ג המורה המחנכת היתה בהריון והייתה המון בחופשות מחלה עם המון מורות מחליפות מה שהוביל לכיתה מופרעת ולשלושה אירועים מרכזיים:
*אחרי בית הספר בהשראת הבלגן שהיה בו היינו מניחים דברים על הכביש ומחכים שמכוניות ידרסו את החפצים האלו (בקבוקים ופחיות ריקות). פעם אחת איבדתי את הראש וזרקתי בקבוק קולה מלא על רכב נוסע. דווקא בפעם ההיא שזרקתי בקבוק מלא ודווקא על רכב נוסע פגעתי בול בגלגל ושטפתי לו בחינם את כל הבטן והשימשה

*ילדה מהכיתה זרקה טוש על חבר שלי. זרקתי עליה בחזרה את כל תכולת הקלמר שלי והטוש הכי גדול פגע ישר במצח של המורה המחליפה. היא חשבה שזה היה בכוונה והחרימה לי את הטוש ואמרה שתראה אותו למנהלת בשביל שתזמין את אמא שלי לבית ספר ותראה לה מה זרקתי לה על הראש. אחרי הלימודים התגנבתי למזכירות ליד חדר המנהלת ולקחתי את הטוש בחזרה מתוך הנחה שכך המורה תשכח מהסיפור ואצא בלא כלום. הנחה שהתבהרה כנכונה.
*היתה לי מורה ששנאתי ופעם שמתי לה רגל והיא מעדה (והמורה המחנכת העירה לה שגם היא כל הזמן נתקלת בתיקים של ילדים)
*בתיכון אני ועוד תלמידים היינו מפעילים את הצלצול של בית הספר וצועקים שטויות בכריזה. ופעם הכרזתי בכריזה "נא לשחרר את כל בית ספר מיד" מה שהביא נחיל של זיינוקים לנסות לחזור הביתה והמזכירות שעצרו אותם בגופן
*בטירונות הנצרה קפצה מsafe (נשק נצור ולא יורה) לsemi (נשק יורה כדור בודד) עד כאן לא חריג. העברתי אותו חזרה לנצור והוא נתקע באמצע הדרך. מה שאומר שבטעות לחצתי על הנוקר. אם אחד המפקדים יראה את זה אני עלול להיכנס לכלא. זה היה באמצע תדריך בטיחות מול כל הפלוגה ודרכתי את הנשק. זה היה אמצע הלילה ואף אחד לא ראה כלום אבל המ"מ שהיה מטרים ספורים לידי שמע בהחלט, הופתע, עצר כמה שניות, ובסוף המשיך בתדריך בזמן שאני מחזיר את הנצרה למקום.
*בשביעית, המנהל שאל אותי אם עשיתי שיעורי בית. וכשעניתי לו השתמשתי בוו החיבור לפני אותיות בומפ ללא שימוש בשורוק