הבכורה ישנה איתי די קבוע עד לפני איזה חצי שנה, ואפילו המשיכה תוך כדי שתי לידות בדרך כי היא מותק באה לישון ליד הרגליים שלי ויודעת שזה האזור שלה אז לא מפריע לי..
וההתייעצות..
הקטנה העכשווית פירנססה ברמות שלא הכרתי בכלל! עד גיל שנה כל הרדמה או ארוחה היו כרוכות במלחמות קשות ביותר!! ילדה עקשנית ונחושה ברמות באמת נדירות..
עכשיו היא בת שנה ושמונה, ואני צריכה ללדת בע"ה עוד חודש..
וכרגע היא ממש רגילה כשהיא מתעוררת בלילה להירדם רק אם היא לידי או שאני באה לידה למיטה שלה.. (שממש לא נוחה לי😏(
ואני לא יודעת איך להרגיל אותה למשהו אחר, כל פעם שאני מנסה להביא לה בקבוק ולהשאיר אותה לבד היא קוראת לי בואי בואי ומסמנת לי לשכב לידה.. ואיך היא נרדמת ?! מלטפת או צובטת/שורטת🙈 לי את הילדים או את הצוואר ולא בשום דרך אחרת, כמה שניסיתי..
מתעוררת איזה שלוש פעמים כל לילה.. בשעות לא קבועות..
עד לפני כמה ימים המשכתי בנוהל של לקחת אותה אליי למיטה ברגע שהיא קמה בפעם הראשונה אבל בימים האחרונים קלטתי שהלידה קרינה וניסיתי להרגיל להישאר במיטה שלה ופשוט להירדם עם הבקבוק אבל ללא הצלחה😥
אציין שהיא שותה מטרנה בלילה, היא במשקל נמוך מאוד ואפילו ירדה בחודשים האחרונים אז לא רוצה להביא לה שתיה אחרת..בכל מקרה מים ניסיתי ואין סיכוי.. זה רק החלפה בממותק אחר אבל אולי פחות ממכר ממטרנה...
אשמח לעצותכן♡♡♡