מי ער?אין לי הסבר
אתם אוהבים את הנקודה שאתם נמצאים בה בחיים?
ערמבקש אמונה

יש דברים חיוביים אבל בגדול ממש לא

ערה(אהבת עולם)
בגדול לא, יש כמה דברים קטנים שכן.
ערהחצילוש
תודה לה' על כל הטוב!
ערהכבתחילה
סך הכל כן
ערהאפרת???
וואוו מזה כן... ברוך השםם
עריו0י

מודה לקב"ה על כל רגע של חיים,

ובכל זאת אני עוד מחפש שיפור מיקום...

ערהספסלים
תמיד יש לאן לשאוף, אבל כן
ערekselion

שאלה מעניינת

כן

ומקווה שבע"ה עוד מעט ממש אז הרבה יותר כן.

ערהכוח
ערהראשיתך
לאחרונה רואה המון חלב נוכרי, כקונספירטורית מורגלת, אני חושדת שעושים את זה בכוונה שיושבי הארץ יסבלו מחלישות באמונה. אחרת איזו סיבה יש להציף את החנויות בחלב נוכרי דווקא??
המפעל של עלית סגור(אהבת עולם)
ויש להם כמעט מונופול על שוק השוקולד בארץ, אז יש כמעט רק מיובא כרגע.
וואלה למה סגור??ראשיתך
סלמונלהאין לי הסבר
את הולכת עכשיו להכחיש את הסלמונלה כמו את הקורונה?בינייש פתוח
ולטעון שזו מזימה לעקור את הדת בישראל?
חחח תרגעראשיתך
דווקא להיפךאין לי הסבר
זה בגלל שעלית פרסמו פרסומת להט''בית, הקב''ה שלח להם סלמונלה
לא התבלבלת עם דוריטוס יקירי?בינייש פתוח
לאיזו חברה שייכת דוריטוס?אין לי הסבר
צודק. דוריטוס שייכת לעליתבינייש פתוח
מה יש לכם אתם?אין לי הסבר
צ ו ד ק ת.
אני תמיד צודקת.
גם בעלי אומר את זה🙄
חחחח אופס לא ידעתי שאת אישהבינייש פתוח
אני חושב שאני נוטה לפרש בפורום שמות נייטרלים מבחינת הטיית זכר נקבה בתור בן.
לפחות הבנתי עכשיו מה הכוונה שהאישה תמיד צודקת. היא אף פעם לא צודק
איזה טימטוםהפי
יודעת חשבונות שמיים ..
תכף תגידי שאת מזכירה של ה'.
כמו שאתה מכחיש את הבעיות של הזריקות?פלונטר19

איי אהבתי..טיפה של אור

תודה פלונטר19
חד משמעיתבינייש פתוח
מתנגדי חיסונים מקשרים בין סיבה לתוצאה באופן שגוי. אם מחסנים מילוני אנשים בבת אחת, ברור שחלק קטן מהם יחלו ל"ע בסרטן, דבר שפשוט קורה כל הזמן ממילא.
בן אדםפלונטר19
לפני שאתה מדבר על מתנגדי החיסונים לך תבדוק מה אומרים תומכי החיסונים. הם מזמן כבר הודו שהזריקות גורמות למגוון בעיות רפואיות.
בעיות שעוברות אחרי יומייםבינייש פתוח
לא מאמין שחיסונים גרמו אי פעם לנזק קבוע. זהו
שוב, לך תבדוק מה אומרים המומחים שלך! לא שלי,שלך!פלונטר19
אז עכשיו אנחנו בקטע של אמונות? מה הקשר לא מאמין? לך תבדוק! אם אתה רק מאמין אז תפסיק להוציא שם רע על ציבור שלם, תמצא תחביב אחר באמת שזה כבר מוגזם.

מוות, נשמע לך כמו נזק קבוע?
למות מחיסונים פחחחחחבינייש פתוח
מתוך 5 מיליארד בני אדם שהתחסנו פחות מאלפיים מתו. הרבה פחות מאחוז אחד. לכי תעבדי על מישהו אחר.
טוב,אני רואה שעשית בדיקה קטנטנה(מדי קטנה)פלונטר19
לפני רגע אמרת שאתה לא מאמין שהחיסונים גרמו אי פעם נזק קבוע. עכשיו אתה אומר שפחות מ2000 מתו. זה אומר שמראש אמרת דברים בלי שטרחת לעשות חקירה כולשהי, אז אם מישהו פה עובד על מישהו אז זה אתה ובעיקר על עצמך, עצוב.

עכשיו לתוכן הדברים, מתו הרבה יותר מ2000 אנשים, זה ברור וזה בדוק ואם תרצה(באמת) אשלח לך בהזדמנות מקורות. הבעיה העיקרית היא שבגלל שמאמינים(כמוך) שהזריקות לא מזיקות בכלל אז כול אדם שמת אפילו צעיר,בריא ובלי בעיות רפואיות לא יטרחו להגיע למסקנה המתבקשת שזה מהזריקה הניסיונית (למרות שזה קורה בתדירות גבוהה) ומימלא לא יכניסו אותו לרשימת הנפטרים מהזריקות.
ממש ממש לאבינייש פתוח
את שוב קוראת את המציאות לפי מה שנוח לך. בדקו את כ-ל המחוסנים מי חי ומי מת (לא משהו שפתוח לפרשנות או למחלוקת לגבי ההגדרה) ומצאו פחות מ2000. בלי שום קשר ושום ניתוח לשאלה לגורם המוות של המחוסנים שמתו.
ומאחר ומצאו הרבה פחות מאחוז אחד המסקנה המתבקשת היא שהם לא מתו בגלל החיסון אלא למרות החיסון.
אף אחד לא מת או נשאר עם נזק קבוע כתוצאה מחיסון נקודה.
מה????פלונטר19
אתה רציני?
רק 2000 אנשים מכול מי שהתחסנו מתו?
מתוך 5 מיליארד אנשים בעולם שהתחסנו מתו רק 2000 אנשים מאז תחילת מבצע החיסונים ועד היום?????
וואו אתה מבין שזה מביא רק למסקנה אחת יחידה: הזריקה מאריכה ימים+תרופת פלא למלא מחלות!
(רק מהסיגריות מתים 8000 איש בשנה.)

אם הדברים שאמרת הם הגיוניים בעיניך אז אין עם מי לדבר, זה פשוט בזבוז זמן.

אני מכירה כ"כ הרבה אנשים ונשים שנפטרו מהזריקות כשהיו צעירים ובריאים. ומכירה אישי. כאלה שסובלים מבעיות רפאויות קשות בגלל החיסון.
אז תמשיך לספר לעצמך סיפורים. אני, גם אם ארצה ל"האמין" בזה זה כבר לא יעזר. ראיתי כבר יותר מדי...

באמת, תהיה רציני..
רק הערה אחת קטנהבינייש פתוח
8000 מתים בשנה מעישון *בישראל*
2000 מחוסנים מתו *בכל העולם*
נוופלונטר19
אתה רואה עד כמה זה משולל מכול היגיון?
כי את פשוט מקובעת שחיסון חייב להיות מסוכןבינייש פתוח
למרות שזה פשוט לא
אני מקובעת?פלונטר19
אתה זה המקובע שמאמין שמשרד הבריאות כ"כ דואג לך ולכן כופה עליך לקחת חיסון ניסיוני שמייצריו דאגו להציל את עצמם מתביעות כך שאם הזריקה לא עבדה כמו שחשבת די אכלת אותה...

חיסון ממש לא חייב להיות מסוכן ומעולם לא אמרתי את זה. אז די

טוב מצד שני אתה כבר אחרי הזריקה אז יותר נוח להאמין שהכול בסדר איתה, טוב, מי אני שיפריע לך?

אין שום כפייה. את לא מפסיקה לחרטטבינייש פתוח
ואם הייתה כפייה אז הפעילות שלך לפרסם ערימות של קשקוש בלבוש היתה לא חוקית וזה לא המצב.
את וכל החברים שלך מחרטטים בפייסבוק ובהמון מקומות ברשת באופן חופשי.
אני מאמינה שמשרד הבריאות דואג לימאותרת

אבל הוא לא כופה לקחת כלום.

והם עוקבים אחרי כל התופעות לוואי, ומפרסמים לציבור את הנתונים והמספרים כאן.

(כתבת לי בעבר שאת לא סומכת על משרד הבריאות. אפשר לפנות לאתרים של משרדי הבריאות במדינות נוספות - אלא אם את מאמינה שכל משרדי הבריאות בעולם שקרנים, ואז נשאלת השאלה - על איזה נתונים את כן מסתמכת? על מה שכל אחד יכול לחרטט ולפרסם בפייסבוק?)

אני גם מאמינה שהתועלת של החיסון גדולה יותר מאשר תופעות הלוואי, ושההסתברות לתופעה רפואית קשה יותר גבוהה בקורונה לא מחוסנת מאשר ההסתברות לתופעת לוואי מסוכנת.

בנוסף, לקחת פעם כדור כלשהו?

אקמול?

אנטיביוטיקה?

מרחת איזושהי משחה רפואית?

קראת את העלון למשתמש? בכל דבר רפואי יש תופעות לוואי.

השאלה שצריך לשאול זה מה הסיכונים וההסתברות של הדבר שבגללו את נוטלת את מה שזה לא יהיה, אל מול הסיכונים וההסתברות של התרופה\זריקה.

תאמיני לך בכיףפלונטר19
לשים מסיכות הוא לא כפה? הוא כפה.
ותזכירי לי מה אמרו בהתחלה על מסכות? אה, כן שהן מזיקות ומחלישות את המערכת החיסונית של הגוף ולכן אין צורך במסיכות, ועם כול זה לא הפריע להם לכפות את זה ולך לא הפריע להמשיך להאמין שהם דואגים לך. מקסים.

מצחיק שאת מדברת על הזריקה כאילו היא משתווה לאקמול. הזריקה הזאת היא ניסיונית והשתמשו שם בטכנולוגיה שמעולם לא השתמשו ובעצם לא יודעים מה הם בדיוק התופעות לוואי ככה שאי אפשר לשקול יתרונות מול חסרונות. לא יודעים לא על החסרונות ולא על היתרונות. לכן,אנחנו בעצם המעבדה הנסיונית ייאי!
לגבי היתרונות כבר ראינו שהחיסון לא שווה שום דבר.
לגבי החסרונות אין צורך להרחיב.
ולא צריך להיות פרופסור בשביל להבין את הדברים הפשוטים האלו. באמת, ציפיתי ממך ליותר
חארטות על גבי חארטותבינייש פתוח
רופאים מנתחים חובשים מסיכות שעות רצופות ביום ולא קורה להם כלום.
שנים שאנחנו מתחסנים ולא ראינו נתונים רציניים על נזק רציני במספרים גבוהים שקורה כתוצאה מהחיסון. אותו דבר קרה גם בקרב הנסיינים לאורך 2020.
החיסון לא שווה כלום חוץ מלהוריד באופן דרסטי את הגל השלישי והגל הרביעי.
את פשוט לא מפסיקה לחרטט שוב ושוב ושוב.
זהו נמאספלונטר19
רוצה להדיין? תלמד את החומר. אין לי כוח לדיון שאני צריכה להסביר את הדברים הכי ברורים בגלל בורות שלך בנושא.
בהצלחה!
מה שלך פשוט כנראה לא כך לאחריםמאותרת

הכפייה המדוברת כאן היא בנושא של הזריקה, לא עטיית המסיכות ("לקחת כלום"). ומה שאמרת לגבי זה אפילו גורם לי להעריך אותם יותר - הם לא מקובעים מחשבתית על משהו אחד, אלא כל הזמן הולכים ובוחנים את ההחלטות שלהם, ובמקרה הזה החליטו לשנות. בגלל שהדיון כאן הוא לא על מסיכות נשאיר את הטענות בצד. (יש לי מה לומר בנושא, אבל לא רוצה לסטות כרגע. אם תרצי, אפשר לשוחח על זה באופן פרטי).

מצחיק שאת מדברת על החיסון כאילו עכשיו זה לפני שנתיים. כיום הזריקה כבר אינה ניסיונית. הטכנולוגיה הזאת נמצאת בפיתוח שלושים שנה, ועוקבים אחרי תופעות הלוואי שלה, כך שיש איזשהו מושג על מה קורה.

לגבי היתרונות, אין ספק היום שהחיסון מגונן מפני מחלה קשה. שלחתי לך נתונים בעבר מכל מיני מקומות בעולם, אבל הנה נתונים מהים בישראל:

די ברור מהגרפים האלו איזה צבע נמצא למעלה....
רוב החולים קשה והמתים (בארץ ובעולם) הם אנשים שלא התחסנו. איך את יכולה להגיד שזה לא שווה שום דבר?

לגבי החסרונות, רוב תופעות הלוואי שדווחו הם תופעות רגילות לכל חיסון, והן קלות ועוברות תוך כמה ימים, כמו אדמומיות וכאב באיזור החיסון, חולשה כללית של הגוף למשך כמה ימים ועוד תופעות שמרמזות על תגובה חיסונית טבעית (שזה מה שהחיסון אמור לעשות...).
משרד הבריאות הישראלי היה הראשון בעולם לדווח על תופעה של מיוקרדטיס שאולי קשורה לחיסון בגברים בני 16-30. מדובר בתופעה קלה מבחינת רפואית, שהופיעה בבערך 1 ל-20,000 מחוסנים, ומתוכן ל-95% זה עבר תוך כמה ימים.
מעניין לציין שכל התופעות המדווחות הם בטווח של ימים מהחיסון. משרדי הבריאות בעולם עדיין עוקבים אחרי התופעות, אפשר לדוגמה לראות כאן דיווח מלפני שבועיים מהאיחוד האירופי - כ-649 מיליון חיסוני פייזר ניתנו, ואין להם עדכונים (נוסף על מה שכבר ידוע, זה במקום אחר).

כשאת טוענת טענה, את לא מביאה שום הוכחה. "ראינו שהחיסון לא שווה שום דבר" - אני לא ראיתי. תראי לי. בלי נתונים הטענות שלך לא מחזיקות מים. יש צורך להרחיב.
איך אפשר להאמין לדבר כזה??ראשיתך
למשהו במדינה הזו
וכל מדינות העולםבינייש פתוח
היינו הךראשיתך
עלמא דשיקרא, מכיר?פלונטר19
תפסיקי להביא מושגים שאת לא מבינה בהם כלוםבינייש פתוח
את לא הבבא סאלי.
זה לא הגיוני שמשרדי בריאות ב200 מדינות משקרים לכל העולם יחד עם כל הרופאים העיתונאים וכל מי שקובר בני אדם
למה לא?ראשיתך
וואלה?פלונטר19
אהה, הבנתי.. כאילו ,היתה שואה כולם חזרו בתשובה וזהו עכשיו הם באמת עזבו אותנו.

בכול דור ודור עומדים עלינו..
מה הקשר?ברגוע
משתמשים בחיסון הזה בכל העולם, לא רק בישראל.

לחשוב שכל הממשלות וארגוני הבריאות התאחדו כדי להשמיד את העולם זה באמת הזוי..
אבל אם זה מה שאת חושבת אז באמת אין עניין לדון על נתונים, כי את פשוט לא מאמינה בכלום.
נכון ומוסיףבינייש פתוח
שבמלחמת העולם השנייה לא כל העולם ניסה להשמיד יהודים (ולהרוג ולשעבד עוד עמים) אלא שלוש מדינות: גרמניה איטליה ויפן. והמון מדינות עמדו כנגד ונלחמו נגדם כמו ארצות הברית צרפת ובריטניה ועוד המון מדינות קטנות שתמכו בדרך כזו או אחרת כולל סין ודרום אמריקה.
ועכשיו בעידן שאין מלחמות עולם ומלחמות נעלמו מתוך העולם המערבי פתאום כל מדינות העולם מנסות להשמיד את האוכלוסייה של עצמן...
נשמע מאוד הגיוני בסך הכל
הגיוני ומסתדרראשיתך
רוצים לצמצם אוכלוסיה בכל העולם, בלי התנגדות בדלת האחורית
ברור. עשרות מילונים מתו ואף אחד לא יודעבינייש פתוח
הרי החיסון ניתן ל5 מיליארד בני אדם, והרי ברור שלפחות עשרות מילונים מהם ימותו.
ואף אחד לא יודע כי קברו את כולם בירח.
מי שבנו את בית הקברות בירח וסללו את הדרך לשם אלה היטלר וג'ון קנדי. ואלביס פריסלי מימן הכל.
הרי ידוע שהם בחיים.
עזבי אנשים רוצים להאמין למה שנוח להם..פלונטר19
תראהפלונטר19
יש את ההרצאה של ביל גייטס שדיבר על משבר האקלים וכו' ושם דיבר על כך שאחת הדרכים שצריך לעשות בשביל לטפל בזה זה לצמצם (לדלל) את האוכלוסיה ע"י גרימה לעקרות חיסונים וכו'.

אני מאמינה בה'!
לגבי כול השאר אני רוצה הוכחות בלי זה אני לא יאמין כ"כ בקלות במיוחד אחרי שראיתי בהיסטוריה מה קורה שמאמינים בגויים. קיצור, אין חדש תחת השמש. ההיסטוריה חוזרת על
ערכו את דבריובינייש פתוח
מחקו חלקים והדביקו לצדם חלקים שבהם הוא מדבר על דברים אחרים. הנה מידע על זה:

וגם אם הוא היה רוצח המונים אכזר, הוא לא מסוגל לקנות את כל בתי החולים ומשרדי בריאות של קרוב ל200 מדינות.
טוב בן אדם אתה לא מודע לכלוםפלונטר19
הדיון איתך סתם מתיש אותי. תלמד, תברר(להתבסס על התשקורת זה לא רציני) אני אומרת דברים רציניים מאוד אם יש לך שכל בקודקוד אתה צריך לבדוק את זה ולא סתם לבטל במחי יד.
מרגיש שאתה רק רוצה להתווכח ולי אין כוח לזה.תודה!
(אגב אם אתה פועל ככה כי אתה כבר מחוסן אז אין שום ייאוש בעולם וב"ה יש מה לעשות בעניין, אם תרצה אז בכיף אעזור...)
סליחה שאני אומרתמאותרת

את לא אומרת דברים רציניים.

את לא מביאה שום דבר שתומך בעמדה שלך, ומפריחה האשמות חברות בסיס.

אני באמת אשמח לנהל דיון ענייני.

ייחסת אמירה מסוימת לביל גייטס. בינייש פתוח הפנה אותך למקור שאת לא סומכת עליו. אני מפנה אותך לביל גייטס עצמו: 

(יש כתוביות בעברית), ותוכלי לראות שדבריו הוצאו מהקשרם. הוא מדבר בסרטון על משברים עתידיים, שאחד מהם תלוי בכמות האוכלוסייה בעולם. הוא אומר שהדרך לצמצם את האוכלוסייה היא לצמצם ילודה. איך מצמצמים ילודה? מעלים את רמת החיים. הורים שגרים במדינות עם רמת חיים גבוהה מביאים פחות צאצאים לעולם מאשר במדינות מתפתחות. למה? חלק מהעניין הוא שבמדינות הלא מפותחות יש תמותה הרבה יותר גבוהה מאשר במדינות מפותחות.

לכן ביל גייטס מציע כאן לשפר את המערך הרפואי במדינות האלה - כולל מתן חיסונים שמגינים מפני מחלות שגורמות מוות - ובצורה הזו הורים יבחרו להביא פחות ילדים לעולם, כפי שבחרו רוב ההורים באירופה, לדוגמה.

ביל גייטס לא עושה שום פעולה אקטיבית כדי ח"ו לעקר אנשים.

אם את טוענת דבר כזה כלפיו, היית מצפה שבזמן שעבר מאז שהוא נתן את ההרצאה הזו (12 שנה) הוא היה מואשם בבית משפט כלשהו בעולם בפשע נגד האנושות. לא קרה.

אני שוב חוזרת - יש לך טענות? תביאי הוכחות שתומכות בדברייך.

אבלברגוע
הממשלה כאן, משרד הבריאות ואפילו מנכל פייזר יהודים.
מדהים שאת לא מאמינה בדברים לא מוכחים, אבל את כן מאמינה בתיאוריה ההזויה הזאת. אין לי מה להוסיף עוד.
לא שמעת שר של פוטין שאומרבינייש פתוח
שהיטלר היה יהודי?
לא אמרתיפלונטר19
שזה מכוון רק על יהודים רוצים לעשות דילול אוכלוסין גם באופן כללי (לטובת כדור הארץ ,כן?).

מה לא מוכח זה שאתה לא למדת ולא מודע לעניין לא הופך את זה ללא מוכח. אני בדקתי, אז אתה זה עם התיאוריות
מה?ברגוע
דיברתי על מה שכתבת: "אני לא יאמין כ"כ בקלות במיוחד אחרי שראיתי בהיסטוריה מה קורה שמאמינים בגויים."
אז אמרתי שמנכל פייזר הוא בכלל יהודי, וגם הממשלה ומשרד הבריאות. ואת חושבת שגם הם רוצים לעשות דילול אוכלוסין, לא רק הגויים.
אכן, זאת המציאותפלונטר19
גם השואה מי שלמד את הדברים יודע שהיא מומנה גם ע"י יהודים.
אתה יודע, ערב רב וזה..
הבנתי..ברגוע
סתם מסקרנות.. אם נגיד עוד 10 שנים נראה שלא הייתה עליה גדולה בתמותה עודפת או שנראה שתוכלת החיים המשיכה לעלות, את תסכימי שהחיסונים הם לא מזימה של דלדול אוכלוסין?
אתה מנסה להוציא אותי הזויה שממציאה ומדמיינת דמיונופלונטר19
ואני לא מוכנה לשתף עם זה פעולה.
תודה.
כי את ממש לאבינייש פתוח
את בסך הכל חושבת שהורגים את כולנו כמו בשואה ברגעים אלו.
רדי למחתרת וליערות כמו הפרטיזנים. את וכל מי שמאמין בדילול אוכלוסין. אנחנו כולנו נמות ואתם תקימו את האנושות מחדש
אני את שלי אמרתיפלונטר19
בהצלחה לך בחיים!
תראיהפי
האם יש אנשים שלא מתאים להם לעשות חיסון כי הגוף שלהם יקבל את זה רע? כן
האם החיסון יכול לגרום לאנשים ובמיוחד לנשים תופעות שפוגעות באיכות החיים? בוודאי

אך את זה שהחיסון מציל חיים או מצב קשה מאוד .. אי אפשר לקחת.
המשפט האחרון זה אמונה, שלךראשיתך
תראיפלונטר19
הפסקה הראשונה והמאוד הגיונית (ברצינות) שלך סותרת את דברי @בינייש פתוח.

לגבי הסוף זה ממש לא נכון! אוףףף זה מעצבן!

מי שלקח את החיסונים יותר בסכנה לחלות מקורונה מאשר מי שלא התחסן. ובתי החולים התמלאו אחרי החיסונים בצורה כזאת שבערך 95% ממי שבמצב קשה זה מחוסנים.
ואני יכולה להמשיך לכתוב אבל מרגיש לי מיותר
מאז מבצע החיסונים מחלקות הטיפולבינייש פתוח
נמרץ התרוקנו.
@פשוט אני.. צודק. את מדמיינת מציאות שתתאים להתנגדות שלך לחיסונים בשביל לנמק את הבלוף הזה שלך
ובתי הקברות התמלאופלונטר19
אין אי אפשר לקיים דיון עם אדם שכול הידע שלו מגיע או מהתקשורת או מאמונות
אם התקשורת היתה משקרת בנוגעבינייש פתוח
לעומס בתקופת הגלי תחלואה בקורונה והירידה הדרסטית אחרי החיסונים מישהו היה עולה על זה ומפיץ את זה בקלי קלות
חחחחפלונטר19
לא יודעת אם לצחוק או לבכות..
כי המציאות היא בדיוק הפוך ורואים את זה גם לפי מספר המתים רק מה? כול המתים בתקופה שלפני החיסון הוגדרו כמתים מהקורונה וכול מי שמת מהחיסונים הוגדר כמת מדברים אחרים. אבל רואים לפי הנתונים את מה שאני אומרת.

פשוט מאוד,מי שמפיץ דברים שלא מסתדרים עם הדעה המיינסטרים שרוצים לקדם מוגדר מיד כפייק ניוז ודואגים לכך שלא יהיה לו במה להגיד את זה או שמוחקים ומצנזרים את זה, ואם מדובר על רופאים אז דואגים לאיים עליהם עם פיטורים או שדואגים לשחד אותם עם כסף.

אבל באמת שנמאס. אז אשמח שנעצור פה עד שתהיה רציני
זה שקר.מאותרת

"מי שלקח את החיסונים יותר בסכנה לחלות מקורונה מאשר מי שלא התחסן. ובתי החולים התמלאו אחרי החיסונים בצורה כזאת שבערך 95% ממי שבמצב קשה זה מחוסנים."

הוכחתי שזה לא נכון בתגובה הזאת: מי ער? | ערוץ 7

מנתונים שאינם בתקשורת.

שלחתי לך באופן אישי נתונים מעוד מדינות בעולם שמראות שהסיכוי לחלות במחלה קשה הם דווקא אלו שלא מחוסנים. בגרפים ברור כשמש שיש הרבה יותר לא מחוסנים ממחוסנים במצב קשה.

את לא הבאת שום נתון שתומך במה שאת טוענת לאורך כל הדיון הזה - על מה את מתבססת?

וה2000 האלה הם אוויר??טיפה של אור

ועל כל אלה עם התופעות לוואי, שמעת? ודאי שלא.. התשקורת שממנה אתה שואב אתה ה"מידע" לא גילתה לך על זה... ועל כל אלה שהתחסנו גם את ה-4 וחלו שוב ושוב, שמעת? 

לא הבנתפלונטר19
הוא אומר שמתו 2000 אנשים מכול המחוסנים בעולם אבל בלי קשר לחיסון.

שמעתי שרופא אחד אמר שככול שהתופעות לוואי של החיסון יותר קשות סימן שהוא עובד. חחחחחח
ה' ישמור...ראשיתך
דודה ובת דודה שלי חולות עכשיו ממש קשה בקורונה באנגליה, והתחסנו בהכל.. ה' יעזור
אני בטוח שהוצאת את דבריו מהקשרםבינייש פתוח
הם ממש לא אוויר חס וחלילהבינייש פתוח
אבל מאחר והם פחות מאחוז אחד מקרב כלל המחוסנים, אפשר להסיק שהם לא מתו כתוצאה מהחיסון.
כמו שאחוז מסוים ממי שגר בעיר מסויימת מת. אם האחוז לא גבוה מהאחוז הכולל של הגרים באותה מדינה, אפשר להסיק שהם לא מתו כתוצאה מהמגורים באותה העיר אלא כתוצאה מגורמי תמותה בכל המדינה או מכל העולם. לכן העיר לא מסוכנת.
אני לא יכולה להביןראשיתך
לאן ההגיון לוקח אותכם..
שיעור ראשון בהסתברות שכל ילד בן 8 מביןבינייש פתוח
ואחיינים שלי הבינו טוב מאוד
אשרייך וטוב לך!טיפה של אור

אל תבואו לבכות לנו עוד כמה שנים כשתגלו איזה רעל הכנסתם לעצמכם לגוף בידיעה שהוא לא עובד (#מחוסנים וחולים שוב)... 

שנזכה לגאולה שלמה אח יקר!

...פלונטר19
אף אחד לא אומר את מה שאתה אומר. תוכיח!
מכון דוידסוןבינייש פתוח
תביא ציטוטפלונטר19
וחוץ מזה שכמעט כול המינסטרים משוחד
מצאתי מקור אחרבינייש פתוח
היו לי כמה טעויות בחישוב ובנתונים אבל צדקתי בשורה התחתונה שטוענת שהרבה פחות מאחוז אחד מהמחוסנים מתו

לפי מה שאת אומרתברגוע
הייתה אמורה להיות תמותה עודפת מטורפת מאז שהתחילו החיסונים (שנה וחצי בערך).
לא נראה שזה המצב..
...פלונטר19
הייתה תמותה עודפת בעיצומו של מבצע החיסונים. ולאחריו גל של צעירים עם פגיעות בלב ,ועוד. וזה עוד לא נגמר

בכול מקרה כמו שאמרת עברה שנה וחצי וכדי לראות עד כמה גדולים הנזקים צריך להמתין 10 שנים.
בקיצור אין לך עכשיו נתונים מוכחיםברגוע
היא טוענת כבר יותר משנה שיש לה נתונים ויש להבינייש פתוח
נתונים ויש לה נתונים והיא תביא אותם בעתיד הקרוב. ואנחנו עדיין מחכים
מה?פלונטר19
אני בקושי חצי שנה פה
וגם לא זכור לי שאי פעם אמרתי את זה

לגבי מה?פלונטר19
לגבי התמותה המטורפת שהייתה?
וכול הנפגעים?
לגבי הכלבינייש פתוח
דווקא ישפלונטר19
אשמח לראותברגוע
יש את נתוני הלמ"ס מוזמן לבדוק בעצמךפלונטר19
והתשקורת כבר עזרה לי והרופאים מטעם סיפרו שבאים אליהם מלא מלא צעירים בגלל בעיות בלב. אבל יש המון מקורות בעז"ה אני אזכור ואביא לך
גרמוהפי
עבר עריכה על ידי הפי בתאריך ה' באב תשפ"ב 10:46
אבל מנגד גם לא להתחסן גרם המון נזק
לדעתי אדם שלא מתחסן לא צריך לרוץ ולצעוק בקול .
צריך לנסות כן להתחסן או להרגיש מה יעשה לו טוב יותר אם יודע שלא ירגיש טוב אחרי החיסון לשקול לא לעשות ולהיזהר בתקופה הזאת מאוד ..

אבל כן צריכה להיות בחירה ולא חובה .
בכל מקרה 2 המצבים לא טובים
גם להתחסן גורם בעיות וגם חוסר חיסון עלול לגרום לתוצאות הרסניות ואולי יותר

אבל אין מושלם
תגידו שניכם, אתם אמיתיים?! אין לכן נושא אחר לדיון?יעל מהדרום
לק"י

לא שמעתם שהיום זה כבר לא באופנה לדון בזה??
או יותר נכון סתם לחפור בלי סוף בנושא......
שבי בשקט ותפסיקי להתערב בדיונים של אחרים תודהבינייש פתוח
את לא אוהבת לדון בנושא וזה לא מחייב אף אחד אחר חוץ ממך
זכותי לכתוב מה שבא לי. לשמחתי אני בקושי פהיעל מהדרום
וגם זכותי לדון על שבא ליבינייש פתוח
סליחה באמת שאני דן בזה למרות טענתך שזה לא באופנה.
מזכירה לי את @פשוט אני..
שמזועזע שאני עובד בתן ביס שכולם חושבים שזה לא טוב. כולם בראש הדמיוני שלו.
אני עושה מה שטוב לי ולא אמור לרצות אף אחד
אני לא מזועזע מזה, ממש לא אכפת לי איפה אתה עובדפשוט אני..
זה מה שיש לך להגיב? פספסת את שאר הדיון על החיסונים?בינייש פתוח
תייגת אותי וכתבת משהו לא נכון אז הגבתיפשוט אני..
זה לא סותר שתגיב בשאר בשרשור. ולמה לא נכון?בינייש פתוח

שתי טעויותפשוט אני..
א. שים לב שלא כתבתי כלום על העבודה בתן ביס, אלא על עבודה שם לטווח הרחוק. על המחשבה שאפשר וכדאי לעבוד שם לא רק כעבודה זמנית תוך כדי לימודים וכו'.

ב. אני לא מזועזע מזה, פשוט חושב שזה בזבוז זמן. אנחנו חיים רק פעם אחת אומר המשורר, ואני חושב שכדאי להעביר את החיים בלקדם את העולם ולא בלהגיש מזון לאנשים שפועלים כדי לקדם את העולם.
אם הבן שלי היה עושה כך זה היה כואב לי מאוד, והייתי חושב הרבה ''איפה טעיתי''.

מה שכן, אני בהחלט מזועזע מכך שאתה גאה ברכיבה המופרעת והעבריינית שלך.
שלוש טעויותבינייש פתוח
א. אני לא מתכוון לעבוד בתן ביס לעולם וכבר ציינתי את זה כמה פעמים.
ב. גם אם כן, וזו הנקודה החשובה, אני ממש לא אמור לרצות אנשים אחרים שלא אוהבים את זה.
ג. ממש לא כל האנשים חושבים שזה איום ונורא. רוב המשפחה (כמעט כולם חוץ מההורים) לא רואים שום בעיה בעבודה כזו או אחרת של בן אדם. וענף המשלוחים בימינו הוא מאוד רחב ורובו המכריע הוא ממש לא סטודנטים שמחפשים לממן לעצמם לימודים.
ועוד לא ענית למה אתה לא מגיב לשאר השרשור שעוסק בחיסונים
אתה כותב ''טעויות'', אבל מעולם לא אמרתי זאתפשוט אני..
לא אמרתי שאתה תעבוד שם, לא אמרתי שאתה אמור לרצות אותי, לא אמרתי שבפועל רק סטודנטים עובדים בזה.

אני לא מגיב על השאר כי זה לא מעניין אותי מספיק כרגע.

שכוייח
נראה כאילו אתה רוצה שאני אזדעזע מהעבודה שלךפשוט אני..
אתה מנסה ממש בכוח להוכיח לי שאני מזועזע ממשהו שממש לא אכפת לי ממנו.

לדאבוננו, זה לא המצב.
למה אי אפשר להגיב למתנגדי חיסוניםפשוט אני..

לכל דיון צריך להיות בסיס משותף.

למשל:

אם אני מתווכח עם אדם כלשהו על מה הדרך הנכונה לטפל בטרור בישראל, נקודת המוצא היא ששנינו כמובן מסכימים שהטרור הוא בעיה שיש לטפל בה.

אני לא יכול להתווכח בנושא הזה עם אנטישמי שרוצה שירצחו אותי, כי אין לנו בסיס משותף לדיון. מה שאני רואה כבעיה הוא רואה כפתרון.

אם אני רוצה להתווכח עם מישהו על השאלה "מה יותר משמין, פיצה או המבורגר" - חייב להיות בסיס משותף לדיון, למשל ששנינו מסכימים שאפשר למדוד "השמנה" על ידי בדיקת הערכים התזונתיים ל-100 גרם, משקל המוצר וכו'.

אני לא יכול להתווכח על השאלה הזאת עם יובל אשרוב למשל, שטוען שאין קשר בין קלוריות לבין השמנה (ולראיה הוא אומר שגם אחרי שתיית מים אנחנו עולים במשקל). הבסיס שלנו כ"כ רחוק זה מזה, שאין אפשרות בכלל להתחיל לדון בנושא.

כך גם עם מתנגדי החיסונים.

ברגע שהבסיס המשותף לפיו מחקר עדיף על שמועות והמציאות עדיפה על דמיון אינו קיים - אין לי בכלל איך להתחיל לדון איתם.

אני אומר "לפי מחקרים הקורונה הורגת איקס אנשים", והם עונים לי "הרופאים בבית החולים מחסלים את החולים - לא הנגיף עושה זאת".

אני אומר "החיסון ניתן למיליארדי אנשים בעולם ונמצא מאוד בטוח ויעיל" - הם עונים שפעם מישהו בן 40 קיבל את החיסון ואחרי כמה ימים נפטר מדום לב (בלי שום יכולת להוכיח קשר כלשהו לחיסון, תוך התעלמות מוחלטת מכך שיותר אנשים נפטרו אחרי שנדבקו בנגיף, ותוך התעלמות מוחלטת מכך שגם לפני שנת 2020 אנשים צעירים נפטרו מדום לב רח"ל).

אני אומר "רואים בבירור בגרפים שמי שלא התחסן מגיע יותר לאשפוזים ולבתי קברות" - הם אומרים "הכל שקל".

כשהצד השני לא מסוגל להסתכל על המציאות ולהתמודד עימה, ולכן בוחר להתעלם ממנה ולברוא יש מאין מציאות אלטרנטיבית - אני לא יכול לדון.

ורופא כל בשר יתן בעז"ה רפואת הנפש ורפואת הגוף לחולי עמו ישראל.

דעתי האישית שכדאיבינייש פתוח
להפריך את הטענות שלהם עם מספרים אמיתיים ולעמוד על ההבדלים שאנחנו מסתמכים על מספרים והם על שמועות ותיאוריות חסרות בסיס, ועל בסיס זהה אפשר לפתח תיאוריה נגדית. כמו לדוגמא שהחיסונים מכחידים מחלות וחברות תרופות מפסידות כסף לכן ממנות את מתנגדי החיסונים
אמאלהפלונטר19
טיפת אנושיות..
!ט'

נא לשמור על תרבות שפה ודיון

צודקתפלונטר19
פשוט אנשים מעלים פה דברים שקשה לשתוק עליהם (גם אחרי שיצאו מהאופנה)
במקרה שלו אין עם מי לדבריעל מהדרום
לק"י

ואני לא נחמדה הערב, אני מודעת לזה.

(אבל תעשו מה שבא לכם כמובן)
יש מצב שאת צודקת..פלונטר19
אל תגידי שלא ידעתיעל מהדרום
לק"י

אין לך ווצאפ?
גם בלי לשמוע חדשות, קיבלתי פרסום על הריקול בכמה קבוצות.

(אני באמת צריכה לזרוק את השוקולדים שנשארו מפסח. אני כבר לא אנסה להזדכות עליהם....).
חח וואלה האמת שאין לי ווצאפ אולי בגלל זה הניתוק..ראשיתך
ולגבי השוקולדיםראשיתך
איפה את גרה? חבל לזרוק
אם בא לך לבדוק אם הם טובים או לא, את מוזמנתיעל מהדרום
לק"י

ויותר מזה, אם את לא נגעלת.
הסלמונלה במפעל הגיעה מצואה של יונים....לא ממש עושה לי חשק לאכול אותם.
ערחצילים
וואי היום ניסיתי להסביר למישו כמה אני מבסוט על המקום שלי שבו אני עובד להגיע למקום הבא..
קיצור תענוג גדול
ערבנות רבות עלי
לא. בלשון המעטה .
אניבזרימה

מאוד

עררץ-הולך
כן, סה"כ.
תמיד יש קשיים וכו', אבל התמונה הכוללת חיובית.
מאודבינייש פתוח
למרות שההורים שלי וחלקים רבים מהמשפחה וגם מהפורום מנסים לשכנע שהמצב שלי איום ונורא ושאני חייב לצאת ממנו בדחיפות.
ערהורוד פוקסיה

אני בוחרת אם לאהוב או לא.. אז כן בחרתי שכן

מי שהגיב בנוגע לקורונה או חיסוניםבינייש פתוחאחרונה
קיבל אישור מיוחד מ@יעל מהדרום ?
אמנם היא כתבה שהיא מרשה לנו, אבל אני לא בטוח שזה כולל את מי שהגיב לאחר מכן
האם מעניין אתכם להירשם בספרי ההיסטוריה של העולם?Lavender

שבדורות הבאים ילמדו עליכם?...

לא להירשם אבלאני:)))))
כן להשפיע על ההיסטוריה, ועדיף לטובה
אהבתיזיויק
וחוץ מזהאני:)))))
אם כבר מדובר על כבוד, מה יעזור לי הכבוד אחרי המוות?
זו ההנאה בחייםזיויק
מעצם הידיעה שאתה כה חשוב שידברו עליך גם כשתלך
למה שידברו עלי?אני:)))))
אדרבה שלא ידברו עלי, שלא יעוררו עלי דינים בשמיים
הסברתי לך את ההיגיון של אדם מטריאליסטזיויק
הרבה פעמים זה מגיע אחרי המוות...שלג דאשתקד

וואן גוך היה סמרטוט בחיים שלו. איכשהו אחרי שמת נהיה צייר ענק.

לוינס לא היה כל כך מוכר, ודאי לא רוב חייו (חלק גדול מחייו הוא היה בכלל מנהל בית ספר). היום הוא נחשב אחד ההוגים המודרניים החשובים ויש פקולטות שלמות שלומדות אותו.

ויגוצקי הוחרם בחלק גדול מחייו, והכתבים שלו התפרסמו הרבה אחרי שמת, רק אחרי נפילת מסך הברזל.

דה ווינצ'י היה חשוב מאוד בחייו, אבל נוסחאות שהוא הגה, תרמו לעולם המון שנים אחרי מותו.

יש"ו ויוחנן המטביל, בחייהם היו מהפכנים הזויים, והיום הרבה אנשים מעריצים אותם.

ועוד הרשימה ארוכה...

בקצב הזה,חתול זמני

החתול הזמני עלול להפוך לקבוע.

תלוי כמה נשמות יש לושלג דאשתקד
לא בקטע של כבודLavender

בקטע של להשאיר משמעות לנצח בעולם

אהבתי ממשLavender
לאל המשוגע היחידי

אם כבר להיות מפורסם עכשיו יותר קורץ לי

אבל גם זה לא באמת

מה זה לאנעמי28
וחוץ מזה שאין דבר נצחי יותר ומשמעותי יותר מפשוט להוליד ילדים.
מדהיםזיויק
ממש לא.חתול זמני

הייתי מעדיף שיזכרו אותי כמה שפחות.

כן, הלוואי שאצליח להיות משמעותי מספיקארץ השוקולד
לא אישיתהסטורי
אבל כן כחלק מהדור שהביא את גאולת ישראל לקומה הבאה.
לא יודעת אם בניסוח הזה,נערת טבעאחרונה
אבל כן להשאיר איזה חותם משמעותי
מתחיל עבודה חדשהאריק מהדרום

יום ראשון שלי בעבודה.

השעון צילצל והתהפכתי, קמתי 45 דקות מאוחר יותר ממה שתכננתי.

הלכתי לאוטובוס, הוא לא הגיע, הלכתי לכספומט פרטי והוצאתי 100 שקל בעמלה של 7.9 כדי לעלות על מונית, אני בדרך לעבודה אמור להיות שם בשבע, מקווה שיסתדר היום

בהצלחה רבהזיויק
בהצלחה! מאחל שכישוריך המקצועיים והחברתיים יצעידופ.א.
אותך מעלה ותצליח ותתקדם!
בהצלחה!משה
ושיהיה מוצלח גם לך וגם למנהלים שלך.
אבל קודם כל..לך!נחלת
זה בא ביחדמשה

מנהל שתלוי בעובד שלו יקדם אותו.

בהצלחה!פשוט אני..
ו... למה צריך מזומן בשביל לעלות על מונית?

איך משלמים במוניות בימינו?יעל מהדרום
כמו בכל מקום אחר, אשראיפשוט אני..
לא הכרתי. ואני נוסעת די הרבה במוניותיעל מהדרום
לק"י

אני אשאל בפעם הבאה. תודה!

אני לא מכיר מקום שלא ניתן לשלם בו באשראינפשי תערוג

אולי דוכן מיצים בפארק

או שערות סבתא ביום העצמאות

שאר המקומות מקבלים בעיקר אשראי

לאט לאט גם לא מקבלים מזומן.

לדוגמה היום הלכתי לקנות משהו בקניון

היו 2 ילדות-נערות לפניי שרצו לשלם במזומן

אבל הדוכן הזה מקבל רק אשראי

(רציתי לעזור. אבל לא היה לי כסף להחזיר להם עודף.)

לא ידעתי 🤷‍♀️ זה ממש יקל עלי...יעל מהדרום

לק"י

אף נהג מונית לא הציע לי.

זה מוזר שהכל עובר לאשראי. מה יעשו ילדים שהולכים לקנות....

הם לא מציעיםנפשי תערוג
כי חלקם מעדיפים מזומן ממספר סיבות
אני אשאל. תודה!יעל מהדרום
למה שלא כל נהגי המוניות אמינים. כך הבנתי.נחלת
סיבה מעולה לא לעבוד במזומןפשוט אני..
בהצלחה רבה!שלג דאשתקד
קורה שאנחנו מפספסים ויוצאחם קצת צולעים. ההצלחה טמונה ביכולת להתעשת ולחזור מהר לעמוד על הרגליים.
המון בהצלחה!!!ארץ השוקולד
באסה על ההתחלה הזו, מקווה שיצאת בכך ידי חובת ייסורים אם הייתה חובה כזו.

מאחל שהמקום יהיה טוב לך ברמה האישית והמקצועית, שההמשך יהיה טוב מהפתיחה כעת, שתיהנה מהעבודה ושיהיה רגוע.

בו"ה!אשר ברא
מחכים לשמוע איך היה...
אם אפשר ללמוד חוסן ממישהו כאן זה אתהנקדימון

זה לפחות הרושם שלי מהפעילות שלך בפורום.

לכן אני לא דואג לך שיהיה לך בהצלחה רבה!

חוסן? מאן דכר שמיה?אריק מהדרום
יפה!נחלת
בהצלחה ! אנוני.מית
איך היה?נפשי תערוג
משמח לקרואארץ השוקולדאחרונה
שתמיד יהיה כיף, רגוע ומוצלח
קייטרינג מזון מוכן לשבתנקדימון
אולי קצת מוקדם, אבל בכל זאת...

יש לכם המלצות לקייטרינג שאפשר לקנות אוכל מוכן לשבת? באזור המרכז והשרון...

אתם יודעים, לא כזה שמזמינים ממנו ל50 איש אלא כזה שקונים בו קצת הביתה. עדיף קייטרינג יחסית "בריא", כלומר מנות עם שמן ולא שמן עם מנות...

בחלק מסניפי יוחננוף זה קייםנפשי תערוג

תבדוק בסניפים שקרובים אליך

מכיר מניסיון שתי מקומות מעולים, בת"א ובמשמר-השרוןפ.א.אחרונה

בת"א, ברח' בן יהודה:

משלוחי אוכל ביתי בתל אביב - הו מאמא

יש לי אח שגר בקרבת מקום והוא קונה שם

בקיבוץ משמר השרון - 'בורדו'

אנחנו קונים שם שנים, לשבתות וחגים, כשאחים שלי גרו במעונות באוניברסיטה הצטיידו מידי שבוע משם.

https://share.google/2j99P4M4RBvveqDCr

זה מוזראנוני.מית

להגיד שאני נהנית מזה שהבעל עבד קודם מהבית והיה פה כל היום והחליף תפקיד לכזה שהוא צריך ליסוע לעבודה?

דיברו פה על זה בעברריבוזום
היו הרבה נשים שכתבו שקשה להן הערבוב שהוא בבית. שזה מוביל לציפיות לשותפות כלשהיא בענייני הבית (הפסקות קצרות במקרים דחופים וכו'), ולמתח סביב זה.

בעלי עובד מהבית חלק מהשבוע וחלק נוסע ואני מעדיפה את הימים שהוא בבית, אבל לדעתי הוא ממש ממש חריג ביכולת שלו לעבוד תוך כדי ההמולה של הבית ולשלב הפסקונות כשהוא רוצה, יכול ומרגיש שזה חיוני. (אני לא חושבת שהייתי יכולה, אני חושבת שהייתי מסתגרת בחדר ועדיין עצבנית שמרעישים לי...)

הייתי בטוחה שאני בהו"ל :-Oריבוזום
(אז לא דיברו על זה פה, דיברו על זה שם...)
הגיוני לגמרי ולא מוזר בכללזמירות
יש דברים בגו… 
יש פורומים אחרים לנושאי זוגיותפשוט אני..אחרונה
בעיקר נשואים טריים והריון ולידה
הגשמת חלומותאשר ברא

האם אתם חושבים שיש לזה גיל? סטטוס?

לדוג'-

ללמוד משהו מסויים רק כאשר מגיעים לגיל ספציפי.

לשדך רק אם כבר נשואים..

וכו'.

לא, ומבחינתי זאת נקודה חשובה.אני:)))))
כן, בוודאי - כפי שהגדיר היטב שלמה המלך:פ.א.

א לַכֹּל זְמָן וְעֵת לְכָל חֵפֶץ תַּחַת הַשָּׁמָיִם:

ב עֵת לָלֶדֶת וְעֵת לָמוּת עֵת לָטַעַת וְעֵת לַעֲקוֹר נָטוּעַ:

ג עֵת לַהֲרוֹג וְעֵת לִרְפּוֹא עֵת לִפְרוֹץ וְעֵת לִבְנוֹת:

ד עֵת לִבְכּוֹת וְעֵת לִשְׂחוֹק עֵת סְפוֹד וְעֵת רְקוֹד:

ה עֵת לְהַשְׁלִיךְ אֲבָנִים וְעֵת כְּנוֹס אֲבָנִים עֵת לַחֲבוֹק וְעֵת לִרְחֹק מֵחַבֵּק:

ו עֵת לְבַקֵּשׁ וְעֵת לְאַבֵּד עֵת לִשְׁמוֹר וְעֵת לְהַשְׁלִיךְ:

ז עֵת לִקְרוֹעַ וְעֵת לִתְפּוֹר עֵת לַחֲשׁוֹת וְעֵת לְדַבֵּר:

ח עֵת לֶאֱהֹב וְעֵת לִשְׂנֹא עֵת מִלְחָמָה וְעֵת שָׁלוֹם:

ט מַה יִּתְרוֹן הָעוֹשֶׂה בַּאֲשֶׁר הוּא עָמֵל:

י רָאִיתִי אֶת הָעִנְיָן אֲשֶׁר נָתַן אֱלֹהִים לִבְנֵי הָאָדָם לַעֲנוֹת בּוֹ:

יא אֶת הַכֹּל עָשָׂה יָפֶה בְעִתּוֹ גַּם אֶת הָעֹלָם נָתַן בְּלִבָּם מִבְּלִי אֲשֶׁר לֹא יִמְצָא הָאָדָם אֶת הַמַּעֲשֶׂה אֲשֶׁר עָשָׂה הָאֱלֹהִים מֵרֹאשׁ וְעַד סוֹף:

>> הכל עשה יפה, בעתו!!!!

השאלה אם מה שנראה בעינייאשר ברא
כמו זמן מתאים ובעיניי אחרים לא, אמור להשפיע?
הזמן המתאים הוא בהחלט אינדיבידואליפ.א.
גיל הנישואים הוא דוגמא מובהקת לשוני לזמן המתאים בין מגזרים שונות, בין אורחות חיים שונים.  
שלמה המלך לא מדבר על חלומותLavender

לכל דבר יש את הזמן שלו

אבל הגשמת חלומות לא תלויה בשום דבר לעניות דעתי.

ג

אם לכל דבר יש את הזמן שלו, ויש דברים שיותר תואמיפ.א.
גיל - אז ברור שהגשמת חלומות כן עשויה להיות תלויה בזמן או בגיל…

(למשל - מי שמגיל צעיר חלם להיות רופא, להיות טייס, להיות דיין, לזכות בפרס נובל…   לוקח זמן להגיע להגשמה של חלום שכזה, לא?)

אני חושבת שהגשמת חלום תלויה אך ורק בכוח הרצוןLavender

אני חושבת שאין דבר שעומד בפני הרצון, ואלו שהצליחו הם אלו שלא עמדו נואש וכנגד כל הסיכויים עשו את שעשו

יכולה לצטט לך אלפי משפטי מוטיבציה שמצדדים בדעה שלי.

יש דברים שיותר תואמי גיל, אבל לעולם לא לומר אי אפשר...

ואם נצמד לדוגמאות שלך אז לא חושבת שייעוץ למשל תואם גיל של בחורונת מתוקה בת 18, אבל מכירה כמה בחורות כאלו... בסוף יש ויש.

ואני רווקה ושידכתי את אחת החברות שלי

ובהחלט מאמינה שהכל אפשרי ותלוי רק בנו!

ממה שאני רואהאני בעצמי זה

ככל שהגיל גבוה יותר -

קל יותר להגשים חלומות.

כי נפתחים עוד אפשרויות ואופציות

והרבה פעמים גם כלכלית יותר קל

אבל בטח זה שונה מאחד לשני ולמסלול חיים

וודאיאשר ברא
השאלה האם מלכתחילה אדם ימנע מעצמו?
למה שימנע?אני בעצמי זה
להפך
אני נתקלתיאשר ברא

באיזה שהיא סיטואציה, שמבחינתי אני על הגל של הגשמת חלום ספציפי.. שנראה "פחות רלוונטי" לסיטואציה שלי מבחינת אחרים.

אבל אני מרגישה שזה לא מפריע לי..

הרבה פעמים אנשים אומרים שצריך לעשות כל דבר לפני הגיל והסטטוס המתאימים, אבל לא מרגיש לי ככה..

ובסיטואציה כזאת דיי מנסים למנוע מהאדם לפעול ככה 

אוי..אני בעצמי זה

מסכים איתך לגמרי,

וחבל שככה הורידו לך.

(מכיר אישית על שידוכים שעשו אנשים צעירים ממש שהצליחו)

ובכלל, היום העולם כבר יודע שגיל זה רק מספר 

אפשר לעשות שידוכים בכל גיל. מה הקשר?נחלת

אפילו בחורון צעיר בישיבה קטנה יכול לעשות שידוך. כן!

כלומר, להציע וזה בהחלט עשוי להיות מוצלח. בכלל לא תלוי גיל.

אז נכון שאם היתה לי שאיפה דוחקת להטיס מסוק

ועד עכשיו לא הגשמתי אותה, אז כבר אין סיכוי...

אבל ללמוד? לפתח כשרון שעד עתה היה עטוף

בקורי עכביש, לטוס למזרח הרחוק או להיכן

שלא יהיה (טוב, אז לירח לא...) -

אני, כבר סבתא, ועדיין יש לי חלום

לראות לוויתנים במקומם הטבעי,

ולצייר, ואולי ללמוד לפרוט על פסנתר

או משהו...

איך כתבה כאן lavender - זה עניין של רצון.

ודאי, בגיל מבוגר יותר, יש אולי פחות כוחות,

אבל לצייר, לצלם, לטוס לאנטרטיקה למשל -

מה הבעיה?.....

חברים, אפילו האסקימוסים כבר לא מוותרים על

הקשישים שלהם (אני מניחה) ושולחים אותם לשבת

בהשלמה על ערימת שלג קרובה ולצפות לדב

הרעב הבא (זה שפספס את הקשיש הקודם)

אל תגזימו.

לראות לוויתנים במקומם הטבעי >> יש מגוון של פתרונותפ.א.אחרונה

בטיול לארצות הברית, לדרום אפריקה, לאיסלנד - יש הפלגות יומיות הזמינות לכל אדם, לצפייה בלווייתנים.  

לא צריך להוציא הון על טיול ליעדים אקזוטיים.  

...ל המשוגע היחידי

אני גולל בשרשורים מלפני 10 שנים ומעלה

זה נותן מחשבות על החיים

כאילו אנשים היו אז בני 25 ואיפה הם היום

כל אחד עבר וצמח

איפה אני יהיה עוד 10 שנים?

מכניס אותי קצת לעצבות על החיים

(יש לי נטיה כזאת מדי פעם כשיש זמנים מיוחדים להיכנס להרהורים עצובים על החיים)

נכון מאודאני:)))))
ובמיוחדל המשוגע היחידי

שעכשיו אני בשלב קצת מבולבל בחיים שלי

אז עוד יותר מרגיש ככה

פעםנחלת

אמרתי משהו בסגנון לאדם גדול שהכרתי והוא ענה לי:

אני חי מהבוקר עד הערב כל יום (משהו כזה) - ברוך השם.

חושבת שטבעי שכבני אדם איננו יכולים לחיות כמו...פרה

למשל, ויש מחשבות וחששות ותקוות, אבל איך אומר

ד"ר הררי (אתר התבוננות פנימית) - אם המחשבות

אינן מהסוג שנושא פרי, לסלק אותן.

לא קל, אבל באמת, אם חושבים, החיים עוברים

כל כך מהר (מגילוכד' 40 בערך)....

כן. קל לדבר. בראש ובראשונה, אני מדברת

זאת לעצמי.

אאל"ט (אם אני לא טועה, אין לי כח לכתוב

זאת כל פעם מחדש), ד"ר אדהאן אומרת

לעטוף את המחשבה/חרדה הזו

עם נייר עטיפה נחמד, לקשור בסרט

נחמד ולהעיף אותה (אפשר עם בלון...)

למעלה.

ה ו א  יקבל זאת באהבה, בהבנה,

בחיוך, בליטוף רך על הראש:

הכל בסדר, בני היקר, ויהיה

עוד יותר ועוד יותר ועוד....

ולדבר עם מישהו וכו' וכו'....

אתה שיא הצעיר. שיא!

עוד כל כך הרבה דברים

טובים עוד נכונו לך, בעזה"ש!

יודעת שאינך זקוק לנחמה,

סתם...

נחמה זה מנחם מסתבר ל המשוגע היחידיאחרונה

וגם להזכיר לי שאני עוד צעיר,

כי בקטעים האלה אני תמיד מרגיש כאילו יש הרבה

דברים שיכולתי לעשות בשנים שעברו ולא עשיתי

ואז זה גם מעציב

..אנימה

נראה לי זה עצוב לקרוא את זה מבחוץ, אבל יש מצב שהאנשים המדוברים שמחים עם התהליך שהם עוברים בחייהם.

מכירה את הרהורים העצובים.

דבר ראשון הם עוברים, נמצאים בהם קצת ואז עוברים הלאה להרהורים מסוגים אחרים.

דבר שני זה משהו שעוזר למצוא את הכיוון בחיים בעיקר בשלב שיש עוד הרבה החלטות לפניך. זה טוב לחוות את החיים גם מהזוויות האלה וזה עוזר להבין עם הזמן מה עושה לך טוב ומה נכון לך.

נכון. הרבה יותר עמוק וחושב ממה שכתבתי.יש"כנחלת
תודה, זה באמת עוזרל המשוגע היחידי

רק צריך לזכור לא לשקוע בזה...

אתם ומסלול החיים - הולך לכם בגדול עד עכשיו?זיויק

איך בכלל אתם מודדים את זה?

מה נחשב הצלחה?

טובל המשוגע היחידי

נשמע שחייך כרגע על מי מנוחות סך הכל

היי, מחפשת אפליקציה של ספרים מוקלטיםלומדת כעת

אפשר בתשלום.

אשמח להמלצות מנסיון. 

סטוריטל ועבריתתמיד בבטחהאחרונה