@התהילה והתפארתמסכמת לך-
משחת לנסינו- למרוח מחודש 9 וגם אחרי הלידה לפני כל הנקה, וזה משחה שלא צריך לשטוף לפני הנקה זה מעולה!
לגבי חזיות /גוזיות הנקה- הייתי קונה חזיה אחת ושתי גוזיות ורואה אחרי הלידה מה טוב לי.
אפשר לגמרי לקנות בחודש 9, גודלים בחזה אחרי הלידה, אבל מבחינת ההיקף שלך זה כבר הגודל של אחרי הלידה, וטוב שיהיה מוכן בנחת לאחרי הלידה זה ממש חשוב, כי אחרי הלידה לא תוכלי להסתובב...
גוזיות נשמע לי רעיון טוב כי בימים הראשונים אחרי נלידה לא מומלץ חזקה כי לוחץ מדי, לי האחיות המליצו ללבוש גופיות ספגטי וזה מעולה ! צריך משהו שקצת יתפוס אבל לא ילחץ... אבל גוזיות נשמע עוד יותר טוב כי יותר כיף להסתובב ככה..
העניין של יועצות הנקה שכבר יהיה לך את המספר שלהם מעולה!!!
אפשר להתקשר גם ואפילו לקבוע מפגש לפני הלידה להתכונן איתן להנקה, במיוחד אם יש לך החזר מהקופה אז ממש משתלם..
ההתחלה של ההנקה זה באמת לא פשוט ובאמת חשוב כ"כ להתכונן לזה.
אני גם לקראת לידה וחושבת איך להתכונן למרות שהנקתי בילדים הקודמים ..
עוד משהו- לקנות או להשכיר מיד שרה משאבה טובה שתהיה לך לבית למקרה שיהיה צריך גם לשאוב..
וגם לקנות שקיות לאחסון חלב ובקבוק ..
אפשר להביא לבית חולים גם פטמת סיליקון יש מקרים שזה ממש עוזר בהתחלה.
ולקרוא על זה הרבה, נראלי מגדיל את המוטיבציה ואת ההתכוונות לזה..
לקרוא על החשיבות של הקולסטרום, על ההנקה בכלל והכל...
אבל נראלי הכי משמעותי, זה לקבוע פגישה עם יועצת הנקה אפשר לפני הלידה, ומה שבטוח שתדברי מראש עם מיהשי שאת רוצה בטווח של אחרי הלידה שתבוא אלייך הביתה או לבית חולים.. תדברי איתה מראש על טווח תאריכים מסוימים ועל מיקום הבית שלך או הבית חולים אם תצטרכי..
להרבה יש קשיים בהתחלה ,אבל אם צולחים אותם זה כ"כ כיף.. לשנה קדימה.. יש אוכל זמין ובריא תמיד , זה עוזר לגוף שלך ושלו להתגבר על העניינים אחרי הלידה..
לא צריך להכין בקבוקים, לשטוף,להרתיח וכו..
ועוד משהו, הכי קשה לי בהתחלה של ההנקה זה הגודש המטורף יומיים אחרי, אני בדיוק מנסה לחשוב מה יכול לעזור- טיפ שאחת האחיות נתנה לי זה להישען עם היידים קדימה על הכיור של השירותים בלי בגדים,
בצורה של שולחן כזה ולנענע את החזה ואז החלב בצינורות מתנקז למטה ומשתחרר..