לגבי המעון של הילדון המתוק שלי..
אני רושמת גם להתייעצות וגם כדי לסדר לעצמי את הראש, אולי כשהדברים יהיו כתובים אצליח להחליט..
בתור אמא חדשה, לא מכירה ומאוד חוששת.
הייתי בסה"כ ב 2 מעונות..
רשמתי אותו לשניים בהתחלה-
אחד בעיר שאני גרה, אבל בעקבות מעבר דירה זה יקח לי 50 דק' (במקרה הטוב) רק להגיע למעון ועוד 30 דק' עד הבית. מעבר לזה, הייתה לי בעיה שהמקום לא ככ נקי, הכל מאוד ישן, אבל אנשים לפחות הוא יהיה בגן מוסדר מבחינת זה שאנשים לא שולחים למעון ילד חולה, כשהייתי שם לא ראיתי תינוקות מנוזלים וכו'. אבל כן אמרו לי הרבה הורים שהילדים חולים הרבה.. יש שם חוג ארימתיקה ומוזיקה משהו כזה.. משקיעים בילדים.. יש עו דמשהו קטן שהפריע לי אבל לא נראה לי שאפשר לרשום את זה בפורום כזה כי יתלוננו עליי פה חח..
המעון השני, בעיר אחרת, אבל הוא ממש בדרך מהעבודה שלי, כלומר, לוקח 30 דק' עד המעון אני יורדת בתחנה, עולה לבניין לקחת אותו ועולה על אוטובוס באותה תחנה, בלי לעבור אפילו כביש, נסיעה של עוד 25 דק' .
כשהייתי שם בפעם הראשונה, ממש אהבתי הכל נקי וחדש (אפילו בסוף יום), והחלטתי שזהו, רושמת אותו לשם.
ואז הגעתי בפעם השנייה ביום שישי כי המליצו לי להגיע למעון בכל מיני זמנים ולא רק בסוף יום.
ומאז אני חוששת.. לא יודעת עד כמה זה היה רעיון טוב להגיע דווקא ביום שישי.
הרבה ילדים לא נמצאים, מטפלת אחת, מלא נערות כאלה שנמצאות בכיתות..
וראיתי דברים שלא אהבתי- הנערה מטאטא את הרצפה והילדים זוחלים והיא עוד רגע מטאטא גם את הילד.. כולם מנוזלים, משתעלים..
בכיתה אחרת (הבנתי ששם זו תהיה הכיתה של הבן שלי עם המטפלת הזו) שראיתי שכולם בכו שם, והיתה רק נערה בכיתה, ואז הגיעה הגננת/מטפלת המבוגרת יותר, היא ראתה שאני מציצה בכיתות אז היא שאלה אותי אם יש לי ילד פה, אמרתי שבאתי רק לראות.. אז היה לה ככ חשוב שאתרשם לטובה שהיא הסבירה לי שהילדים בוכים כי היא יצאה לרגע מהכיתה, וראיתי שהיא מרימה ילד ואז עוד ילד, כלומר את שניהם יחד, וזה היה נראה לי כואב למשוך אותו ככה מהיד.. ואז היא שוב יצאה מהכיתה כשחלק בוכים בשביל להראות לי את המיוחדות של המעון- חדרים מיוחדים, להרגיע את הילדים חדר שנוזלן (משהו כזה.. ) אבל הוא היה ממש חנוק והריח לא נעים..
ואז היא אמרה לי שהחצר בבניה כרגע אבל יש להם חצר משגעת! 2 ילדים בידיים, והיא מטפסת במדרגות כשהם בבניה, לא בטיחותי בעליל!!! ניסיתי להגיד לה שלא צריך ושבעלי מחכה לי למטה, אבל היא הייתה ככ ברצון להראות לי שהכל ככ מושקע.. שקצת נלחצתי..
מאז פשוט לא מצליחה להחליט מה לעשות, בעלי אומר להכניס למעון הזה, כי זה יותר נוח לנו, והרי כל המעונות אותו הדבר..
אבל העיר הזו זה ידוע שככה הילדים נראים שם.. נראלי שכולם יודעים מה העיר.. אבל לא משנה.
ואני ממש מפחדתתת אוף. נמאס לי. קשה לי להחליט החלטות כאלה. .
יצא לי שוב ארוך, סליחה..