תמיד ידעתי שבעלי אוהב מדיה, סרטים, משחקים וכו
בהרגשה שלי זה כן דבר שמוריד לי ממנו כי הרבה פעמים זה בא על חשבון דברים אחרים ונותן קצת תחושה של בטלה ועצלנות - אבל אם זה אני חיה ומשתדלת לראות את הטוב.
היו ביננו לאורך השנים בעיות של אמון בעניין תכנים , עליות וירידות . שורה תחתונה כיום אני מרגישה שהנושא הזה יושב עליי , ראיתי שוב תכנים נמוכים מאוד לפני כשבוע ובכללי הידיעה הזאת של סדרות וסרטים ללא הפסקה ) עובד בעבודה שיש בה הרבה זמן פנוי אז בהרגשה שלי זה פשוט מה שהוא עושה כל היום ( מרגישה שזה קצת קיצוני ולכן זה כ"כ מפריע לי . סדרה אחת שתיים זה סבבה אבל לראות במקביל מלא סדרות ובינהן גם נמוכות ורדודות כמו האח הגדול , הישרדות, סדרות נוער.. חוץ מהבטלה והריק שזה מכניס לנשמה זה גם מפריע לי בפן של הצניעות .. פשוט צריכה מתמדת של הבלים. עכשיו, זה לא שאני מושלמת , גם אני רואה פה ושם דברים שאני לא גאה בהם אבל - א. אני משתפת אותו כל הזמן כמה זה מפריע לי שאני רואה ב. מנסה לחשוב על פתרונות למנוע את זה . אין כל כך מקום לשיחה ביננו על זה ,הוא מאוד מאוד רגיש בזה, ישר מרגיש שאני מבקרת אותו, בוחנת אותו .. לסיכום - מרגישה שאני מתרחקת ממנו לאחרונה , מרגישה שיורד לי הביטחון בעצמי אל מול כל התכנים האלה ) הנשים והסיטואציות שיש שם( ,מרגישה שזה לא הרוח של הבית שאנחנו רוצים שתהיה ) ברור לי שגם הוא לא) ופשוט אין לי למי לפרוק . והוא כמובן מרגיש את ההתרחקות

תגובה נפלאה