ממש לא נושא חשוב ועקרוני, הכי שטותי שיש.... אבל אשמח לשמוע חוות דעתכן, בנות חכמות וחברות
יש לי חברה שכשהיא מסרבת להפגש איתי משום מה זה מעצבן אותי ממש, ואני מנסה לחשוב - למה????
למה זה כל כך מעצבן אותי?
יש חברות שכשהן מסרבות - עוד אומרות תירוץ נורמלי והגיוני - כמו - בעלי לא בבית, אני צריכה להשאר עם הילדים, היום לא נוח אבל יום אחר כן וכו' -
- ואני מקבלת את זה בהבנה כמובן (והכי לגיטימי שרוב הפעמים לא מסתדר, וכולנו עסוקות בסופו של דבר.... )
האם זה משום שהן אומרות את הסירוב בצורה מאוד בוגרת ואמיתית?
משום מה.....
החברה הזו -
כנראה כשמסרבת לפעמים הי א -
א. אומרת סיבות מטופשות שגורמות לי להרגיש כאילו זה תירוצים או סיבות לא אמיתיות - העיקר להתחמק - כאילו היא עושה ממני ממש מפגרת שאני לא קולטת שאלו לא סיבות הגיוניות
ב. היא מתחננת שאפגש איתה ובוכה כמה היא בודדה , ואז כל תאריך שאני מציעה לא אפשרי אצלה מסיבות מאוד כאלה "תינוקיות" / או ........ קשה לי להסביר לעצמי, באמת!!!!! לא יודעת........
ג. אולי הטון שהיא מסרבת רכרוכי מדי, וגורם לי להרגיש דבילית שהצעתי בכלל?
ד. היא לא גמישה ומצד שני מתחננת להפגש, זה כיאלו היא עושה ממני צחוק.......
ה. לא ברור לי למה אני מרגישה ככה.......
ו. היא חושבת שאני זמינה אליה 24/7 וברגע שרק היא תתפנה לשניה - אני "אקפוץ" לה ואשמח להפגש איתה - כאילו היא דורשת ממני 100% גמישות אבל מעצמה 0% גמישות, זה מתסכל, כאילו היא מעריכה את הזמן שלי כקליפת השום.....
יצא לי בלגן מה שכתבתי......
מה אני רוצה מכן?
1) הזדהות - קרה למישהי פעם שהיתה לה חברה כזו?
2) מישהי יודעת למה אני מרגישה מוזר כשהיא מסרבת לי? מבינות אותי? אני סתומה או מה?
(תודה רבה..... רק בבקשה אל תשפטו כי באמת קשה לי להסביר בדיוק למה .. זו השאלה...)