אני מרגישה שאני מאבדת את שפיותי. גם אחרי שהיא נרדמת היא יכולה לקום אחרי שעתיים. ואם לא אז בכל מקרה קמה באמצע הלילה. אני מכניסה מוצץ, מלטפת לה את הגב ועושה שששש...ששש... עד שהיא נרדמת. אין עניין שבעלי יקום גם כי הוא עובד ואני לא, וגם כי אני קמה מהציוצים שלה בשניה והוא- טרקטור לא יעיר אותו, אז בכל מקרה אצטרך להעיר אותו וזה מאבד את הפואנטה כי אני כבר ערנית.
כשאני מנסה להרדים אותה בערב אני עושה טקס שינה של הנקה, המלאך הגואל+ ק"ש, מנשקת אומרת לילה טוב ואז הסאגה מתחילה. צורחת נרגעת צורחת נרגעת תוך כדי שאני מלטפת. ואם חשבתי לתומי אחרי חצי שעה של ליטופים שהיא אולי באמת נרדמה כי היא הפסיקה לצרוח כמה דקות, אז אני יוצאת תוך כדי "ששש...ששש.." מהחדר ואחרי 3 דקות שוב צרחות.
ככה. כל. לילה.
אין זמן לזוגיות, וגם כשיש אני מרגישה מפורקת ואין לי חשק לכלום חוץ מלהיזרק על הספה. שלא נדבר על לכבס לנקות ולסדר.
בחיי שהייתי משלמת והרבה כדי לישון 8 שעות ברצףףףף! מציאות רחוקה שהייתה עד הטרימסטר השלישי...
הזמן הכי ארוך שהיא ישנה זה היה איזה פעם אחת לפני כמה חודשים שישנה 6-7 שעות וזה היה מדהים אבל חד פעמי כאמור..
אני לא בטוחה אם זה הגיוני שרגרסיה תיראה ככה.
אולי היא רעבה? התזונה שלה מתבססת בעיקר על פירות וירקות מאודים והנקה. אולי צריך להכניס קמחים יותר?
אתמול ממש לא יכולתי יותר. הנקתי אותה אחרי מעל שעה של צרחות וניסיונות של בעלי להרדים אותה גם. אחר כך היא הייתה ערנית ודיברה ופטפטה שנתתי לה להסתובב ולהיות איתנו עד איזה 22.30 כי רציתי להספיק להשחיל שיחת מה נשמע עם בעלי.
נכנעתי. פשוט לא מסוגלת יותר ואני מרגישה שאני צעד לפני כדורים פסיכיאטריים. לקחנו יועצת שינה אחרי הלידה הקודמת וזה היה על הפנים. ייעוץ שהיה חרטוט אחד גדול אז אני ממש לא אשרוף כסף ותקוות שווא על זה שוב...
אגב, אם מישהי תשאל איפה היא ישנה... רציתי המון זמן להוציא אותה מהחדר שלנו כדי להחזיר לי את הספייס אבל בגלל שהיא כל הזמן קמה בלילה לא רציתי שתהיה רחוקה מדי. אז בגיל חצי שנה העברנו אותה לחדר ארונות שלנו שהוא די גדול.
בעלי הציע כמה פעמים להרדים אותה במנשא כי שם היא נרדמת תוך כמה דקות מאז ומעולם. אבל אני תוהה מה היעילות, נרדים אותה במנשא עכשיו כל לילה ואז מה? שהיא תהיה תלויה בו גם בגיל שנתיים?! נשמע לי הזוי ודי מרחיק את הסיכוי שהיא תירדם עצמאית באיזשהו שלב..
אשמח לעיצות החכמות שלכן!