זה באמת מבאס ולא נעים.. הבקשה והרצון שלך ממש מדהימים!!! וכתבו לך דברים מאד יפים הלוואי שהדברים פה יעזרו לך .
באלי לכתוב קצת מהצד השני (אני מזדהה עם בעלך)אבל בנושא אחר, קצת יותר נקודתי ופחות משפיע על הזוגיות אבל מבחינת הרגשות והתפקידים.. בדיוק הערב שוב דנו בזה..
לבעלי יש צורך מאד חזק לצאת לטיולים-מסלולים, קמפינג/בדירה איפושהו, לקפוץ למעיין, לסוע לשבתות במקומות מענינם וכו. לי זה לא חסר כלל כן מידי פעם זה כיף לי ואני יזרום איתו אבל במיוחד שחם, ועם הילדים, ולארוז, להתארגן ולהסתדר על הדברים מתישים אוץי ומעדיפה לוותר אבל אם בעלי מארגן ובמקש ומשתף אותי בצורך שלו אני זורמת איתו כי אני מבינה את החשיבות.(הוא יכול גם לעשות עם חברים הוא מאד רוצה גם עם המשפחה) עכשיו התחלנו את החופש שלנו והוא מאד מצפה למלא את הימים ובעיקר לעשות נופש של כמה ימים..ולו נמאס מזה שהוא כל הזמן יוזם "וסוחב" אותי אלה רוצה שאני ארצה, יארגן, יזום ואהיה חלק באירגון(הכוונה בעיקר תכנון לא אריזות וכזה). והוא לא רוצה שאני יבוא רק כי הוא ביקש ואירגן.הוא גם קצת התבאס עלי שאני לא טיפוס של אוהלים נגיד (הזכרתי דווקא הרבה פעמים מאד זרמתי ונהנתי והוא כנראה לא שם לב לכל הפעמים שאני כן לגמרי שם..בהשוואה לבעלך-תנסי למצוא אולי כן יש מחוות שקיימים ואת לא שמה לב אליהם כי הם נבלעים ביומיום או קטנים אבל יכולים ליהיות משמעותיים))
כשכתבת שלבעלך זה לא חסר וגם אין לא כוחות לזה ולא באלך לסחוב אותו..ממש הזדהתי עם ההרגשה שלו..אני לא מצדיקה כי הבקשה והצורך שלך סופר סופר חשובים ואני לגמרי חושבת שאם זה חסר לך אז חשוב לתת לזה מקום
ולכן גם אני אני עכשיו במחשבות איך למרות שלא זורם לי טיול אני כן ימלא את הבקשה שלו. כי אני מבינה שזה חסר לו..
אז נגיד מה היה עוזר לי שבעלי יעשה או יגיד-(ואולי תוכלי לתרגם למקרה שלך ורעיונות משלך ולנסות מול בעלך)
שלא יכפה עלי, שיתן מקום למקום שלי אבל שלא יוותר לי (כי בעומק אני כן רוצה בשבילו ויידעת שזה ידיאלי) אבל לא יכפה עלי
יסביר ויפרט את המקום שלום, כמה זה יעשה לו טוב, יתן לו כוחות לחזרה לעבןדה וכו, גם אם אני לא מזדהה או מבינה
כמה זה יהיה לו מיוחד שזה איתי, שיגיד/יעשה דברים שגרמו לי חשק, (נגיד יקנה משו חדש לקמפינג/ יציעה שנאכל במסעדה שאני אוהבת) יהיה קשוב גם לצרכים שלי בטיול (ויבין שזה לא יהיה 4 ימים קמפינג ו 15 מעיינות כמו שהוא היה רוצה)
לא יקח שום דבר כמובן מאיליו, יעריך את הנוכחות שלי וישמח ויסמוך עלי שאם אני איתו בטיול זה בשמחה ואהבה (בעזרת ה')
אז תנסי לתרגם את הדברים לנושא שלך...
( בזכותך יש לי מה להגיד לו מחר ;) )
מקווה שהשיתוף היה לך מדוייק, ויעזור קצת יותר להבין את הצד השני ולמצוא דרכים לגשת
אל תוותרי על זה, הבקשה שלך מהממת וחשובה מאד!! וגם אם הוא לא מרגיש שזה חסר יכול ליהיות שרק אחרי שתכנסו ל"שגרת מחוות ודייתים" הוא יקלוט כמה זה כן היה לסר לו והוא יודה לך מאד ויתחיל גם ליזום מעצמו בעז"ה (כמו שיכול לקרות לי באמצע/סוף הטיול) אז קל וחומר אתם...
בהצלחה רבה!