הולכת ליום היערכות של העבודה- אח"כ הולכת עם חברה לעשות סיבוב קצר, נכנסות לאיזה חנות ומתחילה להרגיש לחץ נוראי בבטן, הולכת לשירותים ופתאום רואה דימום של החיים, מתקשרת לחברה מודיעה לה שזה המצב שהולכת למיון, תוך כדי הנסיעה מנסה לתפוס את במוקד למעלה שעה והם לא עונים, מגיעה לבי"ח מדממת לגמרי, מטפטפת, יאמר לזכות השומרים בכניסה ישר דאגו לכיסא גלגלים, ניסו להרגיע אותי שהכל בסדר, מתקשרת לאמא שלי תוך כדי שתטוס אלי שלא אהיה לבד.
מפה מתחילה סאגה שלא תיארתי לעצמי שתהיה, מעלים ליולדות, המזכירה שם שתהיה בריאה תוך שנייה עוזרת בפתיחת תיק, לוקחים למיון נשים, כולי בוכה היסטרית, והרופאה ברוב חכמתה, לא היא לא קשורה לפה היא לא שייך רדו למיון, המאבטחים התעצבנו וצעקו עליה, יורדים למיון ועד שמקבלים, ועדין כולי דם.. בוכה היסטרית עד שאמרתי להם שאי אפשר לזרז את התהליך? נכנסת לשם, עדין בוכה תוך כדי אמא שלי מגיעה מנסה להרגיע, עולם למיון נשים, עד שהאחראית מקבלת לוקח זמן, מעבירה לא.ס ב"ה הכל בסדר עם העובר, מתגלה שיש המטומה גדולה שמדדמת שם ברמות היסטריות, ומדברים איתי על הפלה מאיימת שאם הדימום ימשיך זה עלול להגיע לשם...
נותנים אקאמול לוריד מרוב כאבי טופת בבטן, שעוזרים לחצי שעה ופגים אח"כ..
הנחיות והכל, משתחררת...
מה אני מגלה בגלל שבמוקד לא ענו חוב למיון, סכום גדול ועוד סאגה מתחילה רוצי לקופח תגישי מסמכים תחכי לאישור...
כולי בסטרס עדין, עוד רואה דימומים קלים..
מקווה שיהיה בסדר עם ההיריון הזה וכל זה בשבוע 11