1. חזה עוף עם תפו"א ופטריות בסיר אחד. עושה את זה בס"כ צהוב (כוכום, מלח, פלפל)
ומי שאוהב, מוזמן להוסיף גם שקדי מרק ל"רוטב"/ מרק של זה ולאכול יחד עם חזה עוף והתפו"א
2. אורז עם גזר ועוף בסיר אחד. כמו שרשמו כאן.
3. אורז עם אפונה ירוקה, שמיר/כוסברה וחתיכות חזה עוף.
מוסיפה זלט חי ליד. טעיםםםם
4. שניצל וצ'יפס בתנור.
מכנסה תבנית של שניצלים לתנור לרבע שעה בערך.. בינתיים מקלפת, חותכת ומטפלת תפו"א.
מוציאה את השניצלים המוכנים, מגביה לטמפרטורה הכי גבוהה את התנור ומכניסה את הצ'יפס.
6. אורז בולונז'/ מילוי של ממולאים בלי למלא אותם באף ירק.
מטגנץ בצל, בשר טחון, תבלינים. מפוררת את האורז במזלג
מוסיפה אורז ומטגנת קצת ואז מוסיפה מים רותחים, רסק עגבניות, גבניה מגורדת וגזר מגורד וכן שמיר/ כוסברה קצוצים ומבשלת 20 דקות עד שהמים נספגים. טעים ממש עם סלט טרי ומתובל.
7. קציצות בשר מטוגנות + פיתה+ ירקות+ חמוצים
8. עראייס- בשר טחון חי נתובל בתוך רבעי/ חצאי פיתות. אופה בד"כ בתנור
אם אזכר בעוד רעיונות, אוסיף 
בהצלחה