הדימוי גוף שלי גם ככה בקאנטים, תמיד הייתי שמנה ואחרי השירות הלאומי ירדתי 20 קילו ועדיין הייתי מלאה.
אחרי החתונה התחלתי להשמין, ובהריון השמנתי עוד יותר ועליתי במצטבר 9 קילו לפני ההריון + 6 קילו בהריון ואני רק בחודש חמישי!!!
מרגישה שמנה, מכוערת, לא נשית...
חיפשתי בגדים חדשים שיחמיאו לי, והכל יושב זוועה..
איפה אתן קונות בגדים בהריון? אשמח במיוחד המלצות שיתאימו גם לכאלו שמלאות בטבעי, ולא יצאה להן בטן עגולה, סימטרית, מושלמת ויפיפה שעושה חשק ללבוש צמוד ולהשוויץ בה.. אלא משהו יותר רחב, שיחמיא גם למבנה גוף מלא. עדיפות גבוהה שיתאים גם להנקה

דבר שני - איך שומרים על כושר ותזונה בהריון? אני סמרטוט רצפה ויש לי חשק עז למתוק כל הזמן ועליתי הרבה הרבה יותר מדיי למרות שאני משתדלת לאכול בעיקר פירות... כנראה יותר כי אני בטטה ולא זזה בקושי.. חם לי חם לי חם ליייי וזה לא עושה לי חשק לזוז לשומקום ובנוסף אני עם לחץ דם נמוך וסוכר נמוך, מה שעושה לי סחרחורות ברמה של כאבי ראש ולראות שחור אז לא מצליחה לתפקד נורמלי, ובטח שלא לעשות ספורט.
איך מסיימים את ההריון הזה לא בגודל של פיל? או אפילו המלצות לאיך לרדת במשקל תוך כדי ההריון? (בBMI שלי זה לא מסוכן בכלל, שאלתי אחות והיא אמרה שרק חשוב שזה יהיה מבוקר והדרגתי)
ואיך משלימים עם הגוף החדש?? 😭 אי פעם תחזור לי המותן האהובה שלי או שזו פרידה לעולמים??