אז אני נעזרת הכן
תודה על המקום
אני עם התקן ונגררת כל מחזור מחדש עם הטבילה שמתעכבת למרות כל ההיתרים של הרב וכל הבדיקות אצל בודקת טהרה שאני הולכת כל חודש כי הגוף שלי מיוחד במינו אבל הפעם זה היה ממש מוגזם.
תמיד כשאני הולכת לבודקת טהרה (באמצע ה7 נקיים או בסופם לקראת המקווה) היא פוסקת לי שזה פצע מדמם (אקרופיטקון) ואני יכולה לטבול כי זה לא מהרחם.
הפעם המחזור עבר חלק ב"ה והצלחתי לעשות הפסק כמו שצריך למרות שבדרך כלל לוקח לי כמה ימים להצליח.
שמחנו כל כך! ואז יצא שהערב טבילה יוצא לנו על אירוע משפחתי.
השתגענו איך לעשות את הכל בצורה מוצלחת ותוך כדי להסביר למשפחה למה אנחנו לא יכולים להביא איתנו עוד אנשים או להחזיר אותם בסוף האירוע.
מפה לשם ארגנו תוכנית והצלחנו להנדס את זה! מרגש ממש.
ביום ה4 ל7 נקיים הופיעו עוד פעם כתמים כרגיל ותארתי לעצמי שזה מהפצע.. אני בודקת רק בהתחלה ובסוף והבדיקה של היום ה7 לא היה ספק שהיא פשוט לא טובה.
תוך כדי הארגונים לאירוע רצתי מהר לבודקת טהרה שבחיוג מקוצר.
הדם מהרחם, ויש הרבה ממנו.
חזרתי לרכב והתחלתי לבכות..
התסכול אחרי כל הדברים שתכננו, והחופש שהיה כל כך מוצלח! ותחילת שנה חדשה שאני צריכה להיות קרובה לבעלי ולקבל ממנו חיבוק וחום ובאמת שאנחנו בתקופה כל כך טובה אחרי שהייתה תקופה כל כך קשה שהרגשתי שזה פשוט לא פייר שזה מגיע לנו!
בעלי נסיך הרגיע חיבק באהבה ואמר שהכל מלמעלה..נתגבר על זה ונמשיך לאהוב במבטים ובזמני איכות ביחד ובמילים מחממות.
האירוע עבר בשמחה, עברו כמה ימים ועדיין יוצא דם.
ניסיתי לעשות הפסק ויצא משהו שאפשר להתיר אותו!
מהמם! אז יהיה לנו אמנם רק שבוע להיות מותרים אבל זה גם משהו...
בדיקה של היום הראשון והיא כולה יוצאת דם.
זהו, גם אם אעשה הפסק היום ואני לא מאמינה שהוא יצליח, יישארו לנו אולי יומיים להיות מותרים לפני הווסת הבאה.
אין לי זמן ללכת לבודקת טהרה בתוך הלוז הלחוץ שלי אחרי החזרה לשגרה.
ואני מתוסכלת כל כך!
ואני מפחדת
וכבר קבעתי תור להסרת ההתקן כי מבחינתי הכל בגללו והכל התחיל כבר מזמן יחד איתו.. בעצם הכל התחיל אחרי הלידה ולא הצלחתי למצוא עד עכשיו שום אמצעי מניעה שאני רוגעה איתו וטהורה ולא הורמונלית...
ואני מפחדת שהדבר הזה שנמצא בתוכי רק גורם נזק ואני מפחדת שהאיבר הכי רגיש וחשוב בגוף שלי חס וחלילה יפגם ואני פשוט חרדה לזה!!
בקיצור אני מנסה להקדים את התור מבחינתי למחר למרות שרצינו להוציא את ההתקן רק אחרי החגים אבל אני פשוט נמצאת הסיוט המדמם הזה כבר יותר מידי זמן