כמובן שמעבר לרצון שלי שלתינוקת יהיה טוב, אני מבינה שצריך שגם למטפלת יהיה טוב ושזאת עבודה מאוד מאוד קשה. אמרתי לה את הדגשים שלי, ושמעבר אליהם באמת לא משנה לי - שתעשה מה שנוח לה ומה שמרגישה שנכון. אמרתי לה שחשוב לי שהיא תהיה בחוץ, וגם חשוב לי שהיא תזחל ותהיה מחוץ לעגלה - או בחוץ או בבית (עם העדפה כרגע לבית כי היא עוד די קטנה וזה לא שמשחקת בגן שעשועים..) ודבר אחרון - חשוב לי שהיא תאכל מוצקים, שאני מכינה מראש - רק לחמם ולהאכיל אותה.
אתמול לקחתי חופש והייתי בבית. המטפלת יצאה עם התינוקת החוצה בבוקר ל3 שעות - מדהים איזה כיף. אחכ חזרה והתינוקת ישנה צהריים בעגלה - מלא זמן! שבדרך כלל היא בקושי ישנה. אמרתי לעצמי - מהמם! לא נורא שלא אכלה ארוחת בוקר.. עוד מעט תאכל ארוחת צהריים.
ואז היא רצתה לצאת איתה שוב, ואמרתי לה שיש אוכל שצריך לתת לה.. היא הסתכלה עליי ואמרה - ״אבל איך היא תאכל את זה בחוץ?״ אמרתי לה - ״אני לא חושבת שכדאי בחוץ.. היא יכולה לאכול את זה פה ואז לצאת״ והיא איכשהו גרמה לזה להשמע שיותר הגיוני שהן יצאו והיא תתן לה בקבוק. בקיצור - לא אכלה מוצקים בכלל במהלך היום. וגם.. הייתה אולי 10 דקות מחוץ לעגלה במהלך כל היום.
המטפלת הלכה, והתינוקת התחילה לצרוח בטירוף! בחיים לא ראיתי אותה ככה.. לא ידעתי מה קרה לה ולא חשבתי שהיא רעבה כי אכלה בקבוק רק שעה לפני.. בקיצור הכנתי לה בקבוק והיא טרפההה את כולו, היא הייתה מורעבת
אני לא יודעת איך שמים גבולות למטפלת.. זה ממש יושב עליי.. אני משלמת המון כסף ואני באמת באמת רוצה שיהיה גם למטפלת טוב! שאלתי אותה מה היא רוצה שיהיה בבית בשבילה והיא ביקשה שאקנה כל מיני דברים שאנחנו לא אוכלים ושותים.. ואמרתי בכיף! אבל אי אפשר שתינוק יהיה קשור בעגלה מ8 בבוקר עד 16:00.. ביום ראשון אני חייבת ללכת לעבודה ואני מרגישה נוראאאאאא, כאילו אני כולאת את הילדה שלי בזמן שאני עובדת.
אני צריכה פשוט לשחרר? המטפלת עם נסיון וטיפלה כבר בכמה ילדים ודיברתי עם הממליצות שלה שאמרו שהיא מדהימה ודאגה לילדים שלהן והכל.. אני סתם רוצה שהכל יהיה לפי מה שאני מחליטה?
לא יודעת.. מרגישה באמת נורא
בכלל לא חשבתי על זה