ותודה על התיוג
@זוית חדשהשיהיה מעבר קל ובשעה טובה.
לגבי עיצוב והשראה, כמו שכתבו לך כאן : פינטרס המלך!
תיכנסי שם - אין ספור השראות...
משיטוט שם את יכולה גם להבין איזה סגנון עיצוב מדבר אליך יותר ולשים לב מה הדברים המאפיינים שלו, באיזה חומרים להשתמש..
נניח ברזל ואבן יתנו אוירה אחרת לבית מאשר בד וקש..
לפני עיצוב והום סטיילינג, הכי חשוב זה צורת העמדת הרהיטים בחדר. רק השבוע יצא לי לשנות מיקום רהיטים של סלון וחדר ילדים אצל חברה - ומדהים כמה מקום פנוי היא קיבלה באותו שטח חדר רק ע"י העמדת הרהיטים בצורה נכונה יותר.
קצת קשה לי להסביר את זה. אבל העקרון הוא לשים בקירות מול הדלת של החדר את הרהיטים "הקלים" יותר שנותנים אוירה פתוחה וזורמת, נניח מיטה או כוורת, ובקיר של הדלת - בקיר שלא נראה במבט הראשוני כשנכנסים - את הארון למשל שהוא בד"כ מאסיבי ונותן הרגשה "סגורה" יותר.
תחשבי כל חדר איזה אוירה את רוצה ליצור.
בחדר שינה למשל, לי היה חשוב ליצור רכות ורומנטיות. את משיגה את זה עם הרבה טקסטיל (וילונות, כריות נוי, כיסוי מיטה, שטיח...) וצבעים בהירים.
איזה קו את רוצה לסלון? מה בא לך שהוא ישדר?
אצלי יש חלון ענק שפונה לטבע מטורף, אז רציתי להמשיך את אותו "נוף" אצלי בסלון - הרבה עציצים, שטיח גדול בצבעי החום, משחק של גווני הירוק והטורקיז עם הכריות וכ'ו ...
כלל הכי הכי הכי חשוב בעיצוב:
תשמרי על קו נקי!!
אל תעמיסי דברים סתם.
אל תשאירי חפצים עומדים בצורה פתוחה אם הם לא מוסיפים ליופי.
תנצלי את העברת דירה ות ז ר ק י !! אני כל היום זורקת דברים. אין כמו בית מאוורר ומאורגן נכון.
לגבי רהיטים:
יד 2. אין כמו יד שנייה - לחסכון וליצירתיות.
היום המאגר הרציני נמצא בפייסבוק.
אני אישית מאוד אוהבת דברים יד שנייה, כי אין לי כוח לשמור עכשיו על רהיטים שקניתי במלא כסף. קונה זול, משתמשת, ומחליפה כשבא לי.
וליצירתיים שביננו- זה חגיגה של ממש!!!
את יכולה לקנות ספה במצב מצוין רק שלא נראת מי יודע מה.. להחליף ריפוד/ להוסיף כריות/ כל דבר אחר - ולהוציא סלון מדהים בכלום מחיר.
אבל צריך עין טובה וחוש לזה..( מאיך שאני "מכירה" אותך - את דווקא טובה בזה)
לענין רהיטים קטנים ( כוורת, הדום, שידות קטנות) וכל צרכי העיצוב- כל סוגי הסטוקים למינהם. צריך רק להשקיע זמן ולחפש...
אם את מסתדרת עם להזמין מאתרים בחו"ל - אז עלי אקספרס ודומיו - יש שם מציאות של ממש בכלום כסף!!
כתבתי ככה מה שעולה לי בשלוף.
איזה כיף לך שישלך בית חדש לעצב!! חח אהבת חיי..
בהצלחה ❤