אני גרושה עם ילד בן 7. הייתי נשואה שנתיים וחצי שבמהלכן פשוט סבלתי נורא . הגרוש שלי פסיכותפת וגם מאובחן כפסיכופת ויש לו עבר פלילי ואותי אישית הוא כמעט רצח. לצערי אין בי כוחות ללכת להתלונן עליו וגם קשה לי מאד לדבר על הנושא. אבל אני יודעת בכל ליבי שהוא רשע מרושע.
עוד שבועיים הוא עומד להתחתן. עם בחורה מתוקה שיש לה ילד בן 5 . הם הכירו באתר שידוכים דתי לפני כמה חודשים ועוד שבועיים הם יהיו נשואים.
לא ידעתי כלום עד היום. הוא הסתיר ממני את זה מאד חזק. וגם המשפחה שלו הסתירה. הם יודעים שאני יודעת עליו כל כך הרבה והם משתדלים כל כך להסתיר את מי שהוא. שמתי לב שהוא התחיל ללכת עם שחור לבן ציציות..ולא הבנתי איך רשע כזה חוזר בתשובה. הוא היה מרביץ לי כל כך הרבה פעמים. מקלל אותי ושובר דברים. שהוא יחזור בתשובה? ואז הערב הילד שלי אורמ לי : רוצה לראות את הבית של הבייביסיטר ששומרת עליי תמיד כשאני הולך לאבא?
אמרתי לו:כן? ובלב תהיתי: בייביסיטר?
ואז הוא הוביל אותי לבניין בשכונה חרדית. אני עולה קומה ועוד קומה והוא אומר: פה היא גרה. דפקתי על הדלת והיא פתחה: דירה קטנטנה: בחורה תמימה. גרושה כמוני ואמא לילד מתוק. היא שואלת אותי : מי אני? אמרתי לה: את בייביסיטר שלו? רציתי להבין מה קורה..היא עונה: אני הארוסה של הגרוש שלך. עוד שבועיים אנחנו מתחתנים בעזרת ה'. היא מזמינה אותי לשבת ואנחנו מדברות. ומרגע לרגע אני מרגישה כאילו אני מדברת עם עצמי מפעם: ילדה תמימה ומאוהבת שלא יודעת בכלל עם מי היא עומדת להתחתן.
אמרתי לה תודה שהיא הכניסה אותי. חיבקתי אותה וכשיצאתי ידעתי שהיא הולכת לסבול והרבה. ובא לי לספר לה מי זה הגרוש לי. אבל אני יודעת שהיא לא תאמין לי. היא תחשוב שכל הגרושות יגידו ככה על הגרוש שלהן.. אני רואה את טוב ליבה: אני רואה שהיא כזאת אחת שאפשר לנצל אותה. תמימה ממש. וגם יפה . גם אני הייתי ילדה מאד יפה ותמימה. כואב לי עליה. כדאי לי לספר לה הכל?

תגובה נפלאה