תחושת שליטה כמו פגיעה מינית, פשוט כי רוב האנשים לא מאוד יתנגדו לקפוץ על רגל אחת וממילא השליטה היא חלקית מאוד. דווקא פגיעה בדבר הכי אינטימי של האדם, הגוף שלו, היא זו שגורמת לאנס להרגיש שהוא כ"כ עילאי וכ"כ חשוב וכו', לעומת הקרבן שהוא כ"כ חסר ערך עד שאפילו בגוף של עצמו ובפעילותו המינית הוא לא יכול לשלוט.
ידעת למשל שפדופילים רבים שפוגעים בבנים, כלל אינם נמשכים לגברים/ילדים?
הם פוגעים מינית, בילדים, זכרים, בלי שיש להם משיכה מינית לזכרים.
מה כן יש להם? משיכה לשליטה, לרצון להכאיב, להיות חשוב.
אונס לא נוצר בגלל טסטוסטרון, אין שום מתאם בין רמות טסטוסטרון לבין הסיכוי להיות אנס, למרות שהשאלה הזאת נחקרה כמה וכמה פעמים.
במה כן יש מתאם? בתחושה שאתה יותר חשוב מאנשים אחרים, בתחושה שהסבל של אחרים הוא לא עניין שלך, בתחושה שהחיים שלך רעים ולכן כדי לשמח את עצמך אתה צריך לדעת שגם לאנשים אחרים יש חיים רעים ועוד. זה על סמך שאלונים שניתנו לאלפי אסירים.
בקשר לשאלה שלך:
אני לא יודע מה זה "אנס ממוצע" ומהן העדפותיו לגבי לבוש הנאנסת, אני יודע שאחוז האנסים בחברות הדתית והחרדית מאוד מאוד דומה לאחוז בחברה החילונית, וגם אחוז הקרבנות דומה בכל החברות.
האם אשה צנועה שחיה בחברה חילונית תהיה בסכנה פחותה לעומת אשה חשופה בחברה החילונית? לא יודע, לא מצאתי מחקר שתומך בכך (וחיפשתי).
אבל אשה צנועה שחיה בחברה דתית/חרדית, בוודאות לא יותר מוגנת מאשה חשופה בחברה חילונית. איך אני יודע? דלג שתי פסקאות אחורנית.