וזה לא משמח אותי במיוחד. הוא לא שונה מביחנתי מ177 אלף התינוקות שנולדו בשנה החולפת. הוא כנראה לא יפגוש אותי לעולם.
הוא נולד לאמא שטלתנית שמעולם לא אהבתי, מעולם לא גילתה אלי אמפתיה וידעה תמיד לספר לי בזמן אמת למה כל הבעיות שלי בחיים בעצם מגיעים לי.
היא סיפרה למי שהיום גיסי שאני מכור קשות לפורנוגרפיה (סיפור ארוך מה גרם לה להגיע למסקנה המטומטמת וחסרת הבסיס הזאת...)
אנחנו 3 שנים לא בקשר. חוץ מהברית מילה של הבן הקודם אליה הגעתי על מנת לא לפגוע בשאר המשפחה.
(אני גם לא ממש בקשר עם עוד אח ועם אמא שטלתנית לא פחות אבל זה כבר עניין אחר...
כשאני אומר משפחה אני מתכוון דרגה שנייה)
אבל עכשיו אני חושב שאוכל להתחמק מכמה סיבות:
פעם קודמת רציתי לבוא לא רק בשביל לא להעציב את שאר המשפחה אלא כי רציתי לפגוש אותם בזמן שהיה מעט אחרי הסגר הראשון בתקופה הארורה של שנת תש"פ הארורה (בעזרת ה' שתבוא עלינו שנה טובה הרבה יותר)
ובברית הקודמת לא יכולתי לחרטט ולספר שאני לא בא בגלל העבודה שלי כי כולם ידעו שאני מחול"ת.
אבל עכשיו אני יכול לספר שאני לא יכול לוותר על משמרת בזמן העבודה. מה גם שבשנה הקודמת (תשפ"א) היו לי 8 עבודות שונות מתוכם 5 בתוך חודשיים ב3 ערים שונות. אבל עכשיו כשסופסוף מצאתי עבודה שהחזיקה מעמד קרוב לשנה אני לא מתכוון לקחת סיכון ומקווה שאחזיק מעמד בעבודה ההיא עד סוף התואר.
(אני לא מתכוון לעשות קריירה בתחום שאני עובד כעת, שהוא ענף המשלוחים של רשת ace).
לכן השאלה שלי היא איך הייתם מגיבים כשבן משפחה לא מגיע לברית מילה של הבן של האחות, כאשר הנימוק הוא עבודה זמנית שנועדה לממן לו תואר, ואתם יודעים שיש יחסים עכורים עם המשפחה שלו ושהוא החליף עבודות בקצב מסחרר עד שמצא תחום שהוא מחבב?
יש לציין שסבא שלי ביקש ממני באופן אישי להגיע לפני חודשיים בערך...
מה דעתכם אפשר לעשות?
)
תגובה נפלאה