לפני איזה כמה שעות חשבתי לפתוח שרשור דומה, אולי במקביל לשעה שזה נפתח.
שמתם לב שכמעט כל מי שתייג אותי מצא לנכון לעשות את זה ליד
@אלפיניסטית ? חושבת בקופסא עשתה את זה בגלל ההשוואה שעשיתי בינה לבינה, והפירגון אליה בהתאם. ארץ השוקולד, השדכן הבלתי מעורר של הפורום עשה זאת שוב מסיבות דומות. ואתם ממש לא רוצים לדעת מה הם. ואדון שם ארוך באנגלית שאף פעם לא טרחתי לבדוק מהו אומר, כמעט שילב את שנינו בהשפעת שני הניקים הקודמים.
ועכשיו, אחרי שסיימתי לחפור לכם, ואחרי שהתעצבנתי מהפירגונים היבשים (חושבת תשמעי את באמת גרועה במחמאות) אני יתן כמה מחמאות אמיתיות לשם שינוי.
@הפי אפשר להגיד עליך הרבה דברים- אבל אם מישו-יגיד לי- שהפי לא תמימה.. פשוט משקר.. עוד נדבר על זה בפרטי. אה ו.. היא עושה את עצמה היא אף פעם לא באמת כועסת עלי.. היא מספרת לי על זה בשושו.
@ארץ השוקולד אחד הניקים שמזוהים יותר עם פירגון בחינם, אצלו זה כל השנה, סתם פירגונים ללא קשר ישיר בין המעשה שלך לבין התוצאה. אני עדין מנסה להבין אם הוא עושה את זה בכוונה או שזה במקרה.
@אלפיניסטית אממ .. האמת שאין לי ממש על מה לפרגן לה. אני רק יודע שהיא חסידית שאוהבת צימעס .. לא טרחתי לשאול יותר.. (היא בד״כ רצינית. למרות שלאחרונה גיליתי אצלה צד אחר)
@חושבת בקופסא אני אוהב מאוד את היציאות שלה, ״למה התכוונת??״ ״ אני באמת מנסה להבין..״ גם כשהשרשור כולו נוצר אך ורק להומור נטו. היא פשוט גדולה.
@חצילוש אחלה ניקית, לא משנה מה תעשה לה, היא תמיד תחזור לדבר איתך כאילו לא קרה כלום. אני חושב שהיא לא חברה טובה של הגאווה.
@סבכי החשתי ניק מאוד חברותי, מכירים מהקבוצה בוואסאטפ, הוא בחור מאוד קשוב ומפרגן. קצת לא נעים לי שהוא עדין לא קלט שהוא מועמד לעוף מהקבוצה בגלל חוסר פעילות.
@לגיטימי? לא כותבת הרבה, אבל יש לה אחלה תשובות. עוזרת איפה שצריך .. אני די מחבב אותה.
@בייניש פתוח אחד הניקים היותר חביבים, השרשורים שהוא פותח תמיד מעלים חיוך. לפעמיים הוא כל כך רציני שאני תוהה האם הוא באמת מאמין למה שהוא כותב.
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולכם. (יש כאן עוד ניקים מופלאים שלא תייגתי מפני שלא עלו לי במחשבה.)