שולחת חיבוק, והרבה הרבה כוחות!! מאחלת לך שתראי שהקושי לא גדול כמו שאת חוששת ראיתי אצל חברות הרבה פעמים ילדים לא מתוכננים השם נותן להם אופי נוח שיהיו קלים להכלה,
מצאתי את עצמי עם מצב דומה, הייתי בטוחה שההריון יהיה בלתי אפשרי להכלה, ברמה של דיכאון מהמחשבה על הריון נוסף בזמן לא מתוכנן, היה שלב שעברה לי מחשבה שאם אין לי כוחות להריון הזה הוא לא יתקיים, אבל הוא התקיים והתקדם, ותוך כדי התכחשות למציאות, משמים באה לי תובנה שממש חיזקה אותי ואולי תתן לך גם כוחות, מקווה שתתחברי,
המציאות היא מצב קיים, לא פשוט לקבל את המציאות במיוחד שכבר תכננת את המניעה אפילו קנית התקן כבר וקבעת תור, ובדיוק בנקודת זמן הזו השם החליט להוריד את הנשמה הזו לעולם,
השלב הראשון של אבל זה להתאבל על המציאות שתכננת ולא התקיימה שיהיה לך מרווח ושקט, ואחרי שתעברי את השלבים של האבל ותוכלי להסתכל למציאות בעיניים, תזכרי שהשם החליט שהנשמה הזו צריכה עכשיו להגיע לעולם, יום הולדתו של האדם זה היום שהשם החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדי הנשמה הזו, הכל מדויק, ואם זה המציאות יש לך כוחות אולי לא חשבת שיש לך כוחות יתכן שיהיה קושי כמו שחשבת אבל תגלי את הכוחות שלך שלא האמנת שיש, ויש גם הפתעות טובות, לפעמים חוששים מהעתיד כל כך והחששות לא מתגשמים,
בכל מקרה מגיעה כאן נשמה חדשה שהשם החליט שזה הזמן המדויק בשבילה להגיע למרות הכל, למרות שחשבת למנוע, למרות שחשבת שאין לך כוחות או יכולות, למרות שזה הזמן שלא מתאים לך, לנשמה הזו המיוחדת הזו יש את הזמן המדויק שלה להגיע לעולם.
והשם בחר בך להביא אותה, ונתן ונותן לך כוחות מיוחדים וברכה מיוחדת שנולדים יחד איתה.
נכון שיש הרבה שמייחלים לילדים אבל כשילד מגיע ואין כוחות זכותך להרגיש קושי עם זה ילדים זה ברכה וילדים זה שמחה אבל גם לשמחות צריך כוחות!!