אני היא האופה במשפחה. תמיד אני אופה את העוגות והקינוחים לשבת... ואני ממש ממש אוהבת את התפקיד הזה.
השבת החלטתי להפתיע את המשפחה והכנתי...
פאי קצפת שוקולד לבן עם תותים!!!
הבעיה היא שאני הייתי צריכה לעשות את הקינוח פרווה ולכן המרתי את הקצפת-שמנת מתוקה לקצפת-ריצ', והשוקולד הלבן היה פרווה.
גם הבסיס של הפאי אמור להיות עם א. סוכר במקום סוכר רגיל, אבל כשאני אופה עם אבקת סוכר- תמיד המאפה הופך להיות חסר צורה ומעוות לגמרי. אז עשיתי את הבסיס עם סוכר רגיל.
ואחרון חביב- כתוב במתכון קודם לרדד את הבצק ואז להניח אותו על התבנית-פאי, אבל ניסיתי פעמיים והכנסתי למקפיא- ולא הלך!!! אז פשוט הידקתי את הבצק לתבנית.
האם כל הדברים שעשיתי הם בסדר?
תודה מראש...


דרך אגב אני גם האופה בבית כמה שנים טובות ועכשיו אני בת 19...