העונה והמייעץ. המכיל והמחבק. המקום המעולה לשאול הכל
ולפרוק ...
אחד התחביבים שלי זה לקרוא פה
ולעיניין
כותבת בשביל לסדר לי את המחשבות
ואם יהיה לכם עצות אשמח לשמוע
נכנסתי להריון די מהר ביחס לרגיל שלי. אבל זה משהו שמאוד רציתי כי אני נושקת לגיל 40 וילדתי בחסדי ה' המרובים כבר הרבה ילדים... אז רציתי עוד אחד חבר לקטן וזהו בעזרת השם לסיים את הבסטה של הלידות ולהתחיל ללדת וליצור דברים אחרים...
אבל הבעיה עם כל הרצון השכלי הזה
שאני לא מרגישה מספיק מוכנה להריון הזה...
גופנית לא ירדתי גרם מהלידה והקודמת וההפלה הקשה שהיתה עוד לפני הלידה הזו... ואחרי הלידה הזו הנקתי מלא שזה רק מנפח אותי עוד ועוד... ככה שאני מרגישה פיל.
ועכשיו רק בשבוע 9 והבטן בולטת כמו חודש שמיני.
גם מרגישה מפוצצת וגם נראת
הילדים כבר שואלים אם אני בהריון ואני אומרת לא...
אז יוצא שאני כועסת על עצמי נורא שאני שמנה
ומרגישה גם לא טוב כי הבטן לוחצת ומנופחת.
השאלה שלי האם אפשר לעשות עכשיו דיאטה
ומה מומלץ בריאותית לי ולהריון
קשה לי מאוד ואני נפשית לא אצליח לשרוד טוב אם לא אעשה דיאטה ואוריד לפחות לפחות 5-6 קילו למרות התחלת ההריון.
דבר שני
יש לי חרדה רצינית ללכת לרופאים.
אני מרגישה שאין לי כוחות לפגוש גרם אחד של ביקורת על הריון בגיל 40 והריון מספר גבוה מאוד. כי הם מחשבים ילדים פלוס הפלות.
אני בלחץ כי צריך כבר לעשות בדיקות.
ואין לי יכולת לקחת אחריות על נשמה שקיבלתי מה'... ככה כי אני בחרדה מהרופאה... אבל יש לי שיתוק מערכות סביב נושא הבדיקות.
רוצה בחלום לעבור את ההריון רק בסביבה שמחזקת ותומכת על החלטה כזו. נמצאת במקומות שעושים לי טוב ומחזקים אותי.
קשה לי עצם המחשבה שאכנס לרופאה ורק תמצא את כל הדרכים האפשריות להפחיד . להלחיץ. לתת ביקורת . וסתם לעקוץ
אין לי מקום בנפש לזה כרגע.
השאלה אם יש לכם עצות איך להתמודד עם הצורך לקום לעשות מה שצריך... ביחד עם הרצון הגדול להיות עכשיו במעורה שמורה ולא חשופה לאמירות חיצוניות תובעניות כאלה ואחרות. ולא לפתוח את המירוץ לבדיקות שתמיד אפסיד בו ואצא לא יוצלחית. כי גרים רחוק מאוד מהעיר וממרכז נשי.
והכל דורש כוחות עליאיים של תיאומים ונסיעות .
ולא מצליחה להבין את הרעיון שעומד מאוחרי הבדיקות.
אני אקבל בשמחה ובאהבה מה שה' יתן לנו.
אז מה מטרת הבדיקות
לעמוד באיזה סטטוס לפי חישובים וממוצעים...
זה משהו שהלך איתי כל ההריונות הקושי עם רופאים ובדיקות אבל רוב ההריונות הצלחתי להתגבר ולהיות ילדה טובה ולעשות את רוב הבדיקות
בהריון הזה יש פה סופר מורכבות הרבה מעבר למה שאני מכירה ברגיל.
הנחמד בסיפור הזה שבעלי מקבל ולא לוחץ בכלל שאלך לבדיקות.
אם היה לוחץ אולי היה עוזר לי ללכת בשבילו.
אבל ברגע שמבין שזה קשה לי ולא לוחץ זה רק לוחץ עליי בנפש.