(((
אוך לבד לי מידיי
וכל מילה שלה מעלה לי את הסעיף ועוצרת את הלב מלנשום. מלנוח. מלהרפות אפילו קצת.
העיקר היא דברה איתי על נשימות.. אמרה שמרגישה שאנלא נושמת..
היא זאת שגורמת לי לעצור פעימה
ואנלא מאשימה אותה.. אבל פשוט.. רק קשה לי. ורוצה שהסיוט הזה יגמר כבר. ואנלא יודעת אם אי פעם הוא יגמר. זה יהיה נס אם כן. עדיף לא לצפות כדי לא להתאכזב. כי זה דפוק. ככה זה, אני מאמינה קצת בטוב ואחכ מקבלת את הכאפות האלה. כי לא. אין למה להאמין. כי לא יהיה טוב. אני סתם.. סתם אני מאמינה בו. למה לי למה. זה להתאכזב ושוב להאמין טיפה בטוב ושוב להתאכזב ושוב. ואז, חוסר אמון בטוב. ושוב לנסות לחזור להאמין בו ושוב חוסר. בום ועוד בום ועוד בום.
או שאני פשוט צכה לקךוט שהטוב שאני חושבת שהוא, זה לא הטוב שה' חושב שמדוייק לי. אבל לא באלי ככה. וצריך לקבל את המציאות וקשה לקבל את רצון ה'. כוח כוח כוח. עייף מידיי. כמה אפשר להילחם. כמה אפשר לחפש אותו. אני ככה מלהתפוצץ שוב. זה להחזיק חזקחזקחזק בלי מעצורים. ולהתקדם. ולא להפסיק. וזה לדעת גם לתת מקום לכאבים האלו תוך כדי הריצה. אבל קשה לתת להם מקום בצורה טובה כשרצים. אנלא יודעת לתת מקום נכון ככה. אני אמרתי לו את זה. זה לא עובד. מצד שני הוא צודק, נשארים במקום. אוף הוא צודק ואין לי כוח שהוא צודק. כי זה מעייף אותי מידיי.
כבר אמרתי שצריך לדבר איתו שוב.. הוא גם רוצה ומחכה, אני יודעת. ותכננו, אבל גם אין לי כוח לדבר ולהסביר תעצמי אז אני נעלמת. גם נעלמת לי וגם נעלמת לו למרות שזה בשבילי.
ולבד ולבד ולבד.
והוא אמר לי כזה למה אני מסתגרת לי יותר מידיי ולמה אין קול ממני ושהוא רוצה לשמוע אותי. ושיותר מידיי זמן שככה. הוא צודק. אני מידיי מידיי שותקת. לא רוצה להכביד ולא רוצה להיות עסק. גם ככה כבד
צורח מידיי
צריך גאולה ללב אוף אבא. כולנו מידיי אבודים. כולנו מידיי.. שורף לנו. כולו צריכים גאולה ללב הפצוע הזה
איך עושים שהיא תפסיק לדבר איתי? לא חושבת שיקרה מתישהו אוף זה מתסכל אותי העסק. לא מסוגלת יותר לשמוע אותה. דיי נמאס לי נמאס דיייייי
ולא כיף שאני ככה חולה יותר מידיי זמן. וכןכן הבנו שזה נפשי אבל בו נעבור כבר את הקטע הזה. לא מעניין שנפשי. לא מעניין. אין לי כוח כבר לעבוד. באמת שאין לי כוח. כמה אפשר
והבוקר על הספה לפני הסעודה כשהייתי ככה מלבכות, מה היא חושבת, שאיתה אני כן אדבר?. היא באמת חמודה ששמה לב. אבל סורי. אז אפתח, ואז אפגע עוד פעם? זה סתם לצפות ולהתאכזב כל פעם מחדש. אוף היא לא מגיבה קשור. למה אני מאמינה שכן למה. אוליי כי הייתי רוצה שכן וכי חסר לי אותה במהות.
כואב לי. כואב.
ואז לא רציתי שהיא תמשיך אז רצתי למעלה באלגנטיות נכנסתי לחדר, נעלתי, והתחלתי לבכות של החיים ואיך שכולם העיפו עליי מבטים כשירדתי.. ונכנסו לי לצלחת.. זכותי לא לאכול סבבה? מי אתם שתגידו לאכול מי. יפה שאכפת לכם.. זה לא הזמן.
אוף כבר איתי אוף כבר. קצת שפיות אין לי.
.
אני מתגעגעת אבא. אני מתגעגעת כלכך. וכואב הגעגוע הזה כי שום דבר לא יחזור מאז
)))