בייביסיטר, ובדיוק אראה אישה בגינה שמתייחסת בהמון סבלנות לילדים שלה ואגש לשאול אותה אם היא אולי עושה בייביסיטר לפעמים ומעוניינת לישמור לי על הילדים.
אני באמת רואה את זה אותו דבר.
הבן אדם כניראה מחפש הרבה זמן בת זוג ולא מוצא, ופיתאום הוא רואה מישהי שמוצאת חן בעיניו, מה הוא אמור לעשות??? אסור לו בסך הכל להתעניין אצלה בצורה מכובדת, מכבדת ועדינה אם זה כיוון שהוא ביכלל אפשרי?
וגם בחודש תשיעי יכול להיות שהיא גרושה או אלמנה, יש הרבה אופציות.
ולפותחת - אני ממש מזדהה אם החוסר אמפתיה מבעלך, כי בכל אופן חווית תחושות קשות וציפית להזדהות.
חוויתי פעם גם הטרדה שאדם כמה פעמים, "כאילו" היד שלו עפה בטעות ונגעה בי, וכל פעם הוא התנצל ואני, תמימה שכמותי לא חשדתי ובפעם השניה שזה קרא והוא התנצל בהמון מבוכה, אמרתי לו שהכל בסדר, ואז פיתאום הוא נעצר וממש התחיל לגעת בי באיזור ממש אישי, אז התחלתי ליצעוק, והוא ניבהל וברח, ורק אז הבנתי שהיד שלו ממש לא ב"טעות" עפה עלי בפעמיים הקודמות.
רצתי בבכי ממש הביתה, ובעלי במקום ליתמוך, פשוט כעס עלי שאני כזאת תמימה ושלא הבנתי כלום, ושהוא לא מבין איך אני יכולה להיות תמימה כל כך.ממש ממש נחפגעתי ממנו, ורק למחרת אמרתי לו לאיזו תגובה באמת ציפיתי ממנו, והוא ברוך ה הבין ותמך בי ממש.