שבתות אנחנו עושים תמיד לבד ומדי פעם הם מתארחים אצלנו או שאנחנו אצלם( מגיעים עם האוכל)
בכללי קשה להם כבר לארח וגם הילדים שלי לא אוהבים את האןכל של חמותי אז ככה נוח לנו שאני מבשלת ומדי פעם בספונטניות מגיעים עם האוכל אליהם או שהם אלינו..
בחגים לרוב בערב חג עושים איתם( אם לא נוסעים למשפחה שלי) ובבוקר וצהרים לבד.
החג איכשהו יצא שבחג הראשון עשינו איתם גם את הערב וגם צהרים( בוקר היינו לבד)
ושבת תכננו לעשות לבד בסוף בגלל איזה אורח שהגיע הם רצו נורא שנבוא אליהם אז בעלי שאל אותי אם זה בסדר לי והסכמתי כי הם סבבה לרוב. מה שכן בסוכה היה צפוף וכל שניה ילד אחר היה צריך שאלך איתו הביתה אז בקושי ישבתי וגם לא כזה יכולתי לעזור חגיסתי השניה והיה לי קצת לא נעים אבל באמת שלא יכולתי הייתי עם הילדים.. עכשיו מחר גם אמורים לעשות איתם כי מגיע עוד אח לחג וקבענו כבר מראש שנעשה יחד אבל האמת לא בא לי בכלל סתם כי פשוט בא לי שקט.
ותמיד צפוף עם כולם ולא כייף לי לאכול ככה. למרות שבעלי דואג לי להכל אבל עדין קשוח לי. אבל א אני לא רוצה לאכזב אותו כי זה אחים שלו בכל זאת וב יש יומהולדת לבן שלי ולגיסי( כן גיסתי כבר סנגרה אותי לעוגה) אז בעצם אי אפשר להבריז,כי אמרתי חה שאני מכינה עוגה בשביל הילד וזה יהיה גם לבעלה( מוגזם לי מדי להכין 2 עוגות).. בקיצור אשמח לטיפים איך לנשום עמוק ולעבור את החג הזה בשמחה וחיוך..
בשורות טובות ומתוקות יקרה!! נשמח שתחזרי