לי יש שניים:
בתור ילד לא אהבתי חריף. ילדים לא אוהבים טעמים חזקים וזה ידוע ומוכר.
פעם הלכתי לאכול פלאפל כבכל יום שישי והייתה מוכרת שלא מגישה מנות שם בדרך כלל. היא הציעה לי בצל בתוך הפלאפל. אמרתי לה לא לשים בצל והיא הבינה בטעות כן לשים בצל. זו הייתה טעות טעימה מאוד ומאז אני משתמש הרבה יותר בבצל וחרדל בצלחת.
והשני היה ממש בחג. חזרתי מאוחר מסיור במערת המכפלה ובתוך העיר ואז נסיעה לירושלים והגעתי הביתה עייף מת.
הכנתי עוגת בננות ובטעות הקצפתי על המהירות הגבוהה ביותר.
(הקצפת יתר הופכת עוגת לקשה. לכן במתכון ההקצפה היא ידנית ותמיד הקצפתי במהירות נמוכה)
והעוגה יצאה קשה מבחוץ ורכה מבפנים ויותר טעימה מבדרך כלל.
יאללה שוטו!!


)
)

