הלוואי שהיא לא הייתה לי סיוט
.
ואוליי משם בעצם יבוא התיקון..וארגיש אוליי שזה היה מדוייק יום אחד..ממ לא ידעת.אני מקווה.
.
וכמה אנשים יכולים לזלזל בי?!..זה ככ לא יפה מצידם.הם צכים לשמוח..לא לפגוע.לא לזלזל.גוועלד אוף.זה ככ מכאיב הפרצופים האלה פתאום וזה דוחק לפינה.למה זה מגיע לי אם אני רוצה בכלל רק טוב?!?!אני רוצה טוב בחייאת למה ככה.הלוואי שההסתכלות הייתה אחרת..
אני לא רוצה לעשות רע.בחיי למה שהתהליכים שלי יגרמו רע לאחרים?!למה זה קורה?!בטוחה שה' רוצה אחרת..לאידעת אבל איך.אני דפוקה לעזעזל.אני צכה להיעלם מהעולם.אפילו רק השתיקה שלי פוגעת..מטומטמת.למה ה' עושה את זה?!הוא לא רוצה שזה יפגע..אז למה ככה?!אני פוגעת אפילו בלי לדבר.אז לדבר, עוד יותר פוגע. צכה להיעלם צכה להיעלם צכה להיעלםם.כל ההוויה שלי עושה רע לכולם.באמת.וזה חוויה לא כייפית לי להרגיש שכל דיבור שאני מוציאה לאויר העולם-פוגעת.ושגם השתיקה שלי פוגעת.גם בי וגם באחרים.וגם עצם לראות אותי פוגע.אוף איתי אוף.שאף אחד לא יזכור אותי.אף אחד.
.
.
ובקשר ל*, המצב מדרדר ואני דואגת נורא.ואם *.אוף כמה שלא כדאי.מצד שני,אי אפשר ככה.היא משתגעת עוד יותר פתאום ומדברת לא קשור.פשוט לא.באמת מה הקשר?!אני לא מזהה אותה.לא מתאים לה.עם כמה שהיא משוגעת,זה לא היה ככה מלא זמן.מה קורה לה בזמן האחרון?טוב, גם היא עוברת דברים לא פשוטים לאחרונה אז ברור שתשתגע יותר..זה מן הרגל נוחות-להוציא את הכל בשיגעון..זתומרת,מן צורת נפש כזאתי..אז באיזה שהוא מקום זה לא ככ מעניין שהיא משוגעת.יותר מעניין שעובר עליה
דיייי.והיא מפתיעה כל פעם מחדש עוד קצת ועוד קצת.אני דואגת.ואם היא תחזור לבית חולים שוב?
וזה מוזר.כי אני מאמינה שלא יהיה רע.אז למה פתאום להפתיע אותי?!זה אשכרה כל פעם מחדש שאני חוזרת זה נהיה יותר גרוע..כל פעם משו מפתיע חדש.עצבני לי.מכעיס.היא משוגעתתתתתתתתתתתתתתתת.משוגעת.לבד לי.ומזל,כי כמעט הבאתי חברה היום לבית.בעע מה היה קורה אם היא הייתה באה..אוף ולמה זה ככה.אני נורא שונאת מה שקורה פה