בס"ד
שלום
קודם כל אקדים ואומר שאנחנו נשואים באושר! וזה למרות הבעיות והאתגרים, ולקח הרבה שנים להבין מה עיקר ומה טפל למרות שאשתף אתכם בבעייה שמלווה אותי יותר מ10 שנים.
אשתי נעלבת מהעיקרון (ככה היא מבינה אותו) "להיות ביחד כי יש לך יצר הרע"
גם אני הייתי נעלב מהעיקרון הזה כמו שהיא מנסחת אותו, כי הרי אנחנו ביחד כי אנחנו אוהבים!!
אבל... אצלה "אוהבים" זה בעיקר משימות משותפות, מעט מאוד זמן זוגי של Be (רק Do), וכל מי שגבר או מבין מה זה להיות גבר מבין שהמצב הנורמלי הוא שגבר חי עם אישה ומה קורה כשהוא לא (אני מניח שיש נשים שגם להן הבעיה מובנת) מבין שפעם-פעמיים בחודש הם לא "לחיות ביחד", במיוחד כשהם רק כמתנה לבעל, ולא מרצון "אגואיסטי" שאני כבעל יכול לספק... (אציין שבאופן כללי אשתי לא אוהבת להרגיש שנותנים לה- לא מתנות, לא מילים טובות ואפילו לא חיבוק- אלא להיות תמיד בצד הנותן!)
אז לא! אני בעזרת ה' לא אחיה עם אף אישה אחרת! רק עם האישה שאני אוהב!! וברוך ה' גם לא חושב בכלל על זה למרות שבישוב שאנחנו גרים יש גם לא מעט אתגרים של צניעות וכו'. וכרגע אני יודע שזה יעלה לי ביוקר, מבחינת המתחים והצמא שאני צריך לעמוד בהם.
אז מה רציתי?
רציתי לפרוק (לא עשיתי את זה בפורומים כבר הרבה שנים, ואין לי מישהו לדבר איתו על זה, היא לא מוכנה בכלל)
רציתי להגיד לכם שאם יש לכם חיי זוגיות מלאים ושמחים, תעריכו את זה מאוד ותגידו על זה תודה כל יום, לפחות כמו כמות הפעמים שאני מתפלל לה' שיעזור לי בקשיים. זו מתנה ולא דבר ברור מאליו (ואני אומר את זה כבעל שיודע איזו מתנה אלוקית עצומה קיבלתי כשהתחתנתי)
ורציתי אולי לקבל גם עצות, כי אולי יש פה מי שמכיר אופי מיוחד כזה ויודע איך לתת לה את מה שהיא צריכה...
תודה וזוגיות מאושרת לכולם!

תגובה נפלאה