שלום ידידי
אז בסוכות היה לי קצת זמן לקרוא בפורום הקדוש ככה איזה כמה חודשים אחורה
אני חייב להגיד שהקריאה מרוכזת כזאת עשתה לי קצת כאב בטן וחשבתי לשתף מהגיגים קצרים שעלו במוחי ואלי תאירו את עיני...
לדעתי יש 3 מצבי זוגיות, אם נשתמש בסימנטיקה תורנית
1. פנים בפנים
2. אחור באחור
3. פנים באחור
פנים בפנים, מטרה משותפת לחיות בטוב, להטיב ולהרבות אהבה. כל אתגר כאן פתיר כי יש רצון של שני בני הזוג להסתכל בעיניים של אחד את השני. קיצור הכל טוב..
אחור באחור, מצב ביש. אין מטרה משותפת של זוגיות. לשניהם לא אכפת. חבל שהתחתנו...עשו טובה ליקום ותתגרשו כמה שיותר מהר..
פנים באחור כאן רוב הסוגיא הסבוכה. יש צד אחד שלא מרוצה ורוצה להתקדם ולאהוב וצד שני שלא אכפת לו\אטום\לא מבין מה הבעיה. נגלה בעיני שרוב ככל הבעיות זוגיות שיש בעולם הן במישור של פנים באחור. לדוגמא, צד אחד רוצה לתקשר אינטימיות וצד השני לא מבין מה רוצים ממנו. כאן אני משער שרובנו נגיד שצריך גורם שלישי שיכריע ביניהם כלומר "מטפל" שיתן כלים ושיטות איך להגיע דרך האמצע ששני בני הזוג ייפגשו.
אני לא ממש מצליח להבין את התירוץ שצד השני לא מוכן לשמוע על טיפול זוגי. יש כאן למעשה בן אדם אחד לפחות, שחייו הרוסים ואומללים ובן אדם שני שלא אכפת לו שזוגתו תסבול. זה ממש לא מתקבל לי על הדעת.
אולי אני אגואיסט ואנוכי, באמת שאין לי דרך ממשית איך למדוד את זה. אבל אני חושב בשיא הרצינות שהחיים נתנו לנו כדי שנחיה אותם במקסימום האפשרי וקשה לי להבין איך אפשר לחיות חיים כבויים ברדיפה אחרי יחס, תקשורת, אינטימיות או ואטאבר שלא מתממשים.

תגובה נפלאה